Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

dm nagradni natječaj uz essence traje od 24.05.2017. do 31.05.2017.

Nagradni fond:
5 x essence poklon-paket

Nevjerojatno, ali istinito – prošlo je već 15 godina od kada je osnivačica tvrtke Christina Oster-Daum oživjela essence s puno ljubavi, strasti i energije, kozmetički brend u vlasništvu Njemačke tvrtke Cosnova GmbH. Od tada, essence donosi ženama širom svijeta moderne, inovativne i visoko-kvalitetne proizvode po dostupnim cijenama.
Proslavi s dm-om 15. rođendan branda essence, sudjeluj u nagradnom natječaju i osvoji vrijednu nagradu! Sve što trebaš napraviti je napisati koji ti je najdraži poklon koji si ikad dobila za rođendan, opisati zašto i u istom komentaru tagirati frendicu, frenda ili dragu osobu od koje si ga dobila.

Sve što trebaš napraviti je sljedeće:
1. u komentaru ispod objave nagradne igre na službenoj Facebook stranici dm-a napisati koji ti je najdraži poklon koji si ikad dobila za rođendan, opisati zašto i u istom komentaru tagirati frendicu, frenda ili dragu osobu od koje si ga dobila
2. ispuniti obrazac sa svojim osobnim podacima
3. čekaj objavu dobitnika jer 5 najkreativnijih i najoriginalnijih sudionika koji točno i u potpunosti ispune svoje osobne podatke osvajaju vrijedne nagrade!

Objava dobitnika će biti 6.6.2017, a za igranje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi