Dobro nagradna igra se provodi od 01. listopada 2019. do 15. prosinca 2019. godine na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske i ima samo jedno kolo.

Nagradni fond sastoji se od:
250 x Velika DOBRO plišana igračka svinjica
250 x Mala DOBRO plišana igračka svinjica

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koja 3 komada DOBRO proizvoda na istom računu, na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. slanjem SMS poruke sadržaja: DOBRO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.dobro.hr
Sva 3 komada DOBRO proizvoda trebaju biti naplaćena na jednom računu. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 16. prosinca 2019. u prostorijama priređivača. Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a bit će izvučeno ukupno 500 dobitnika. Javno izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.dobro.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Nagrade će dobitnicima biti dostavljene putem pošte ili putem dostave na adresu koja je navedena prilikom prijave za sudjelovanje u nagradnoj igri. Nagrade će biti poslane najkasnije do 31.01.2020. godine. Za detaljna pravila Dobro nagradne igre i prijavu nakon kupnje kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi