NaslovnicaIzdvojenoDobro nagradna igra 2020: 30.000 razloga za DOBRO

Dobro nagradna igra 2020: 30.000 razloga za DOBRO

Dobro nagradna igra traje od 01.11.2020. do 31.12.2020. godine na svim prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske i ima jedno kolo.

Nagradni fond sastoji se od:
1 X 30.000 kn na Diners Club kartici (vrijednost nagrade je 30.000 kn)
4 X mobitel Apple iPhone 11 Pro Space Gray 256 GB
(vrijednost jedne nagrade je 8.756,00 kuna, a ukupna vrijednost je 35.024,00 kuna)
5 X 1.000 kuna na Diners Club kartici
20 X DOBRO paket proizvoda

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koji DOBRO proizvod na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Nakon kupovine potrebno je napraviti prijavu s brojem računa potrebno na jedan od dva načina:
1. slanjem SMS poruke sadržaja: DOBRO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.dobro.hr

Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri preuzimanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Javno izvlačenje dobitnika održat će se 4.1.2021. u prostorijama priređivača.

Dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira, a bit će izvučeno ukupno 30 dobitnika. Javno izvlačenje dobitnika nadzirat će tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Imena dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.dobro.hr. Dobitnici će o osvojenom dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Dobitnici će nagrada primiti poštom ili putem dostave na adresu koja je navedena u prijavi za sudjelovanje u nagradnoj igri. Nagrade će biti dostavljene najkasnije do 31. siječnja 2021. godine.

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE