NaslovnicaIzdvojenoDove nagradna igra: DOVE MEN+CARE NAGRADNA IGRA

Dove nagradna igra: DOVE MEN+CARE NAGRADNA IGRA

Trajanje:

Dove nagradna igra traje se provodi od 1.3.2022. do 31.3.2022. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:

 • 1 x Sedmodnevno obiteljsko ljetovanje u FAMILY HOTELU LIŠANJ 4* (dvije odrasle osobe i dvoje djece, all inclusive light), vrijednost nagrade 27.850,00 kuna
 • 2 x PlayStation 5, vrijednost nagrade 7.299,00 kuna
 • 30 x Dove poklon paket

  Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 49.803,40 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača, zaposlenici tvrtki Unilever Hrvatska d.o.o., New Level d.o.o., Atlantic Grupa d.d. niti članovi njihove uže obitelji.

Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Kako sudjelovati u Dove nagradnoj igri?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj na istom računu napraviti kupnju:

 • dva Dove MEN+CARE proizvoda
  ili
 • jedan Dove MEN+CARE proizvod i jedan Dove proizvod iz bilo koje linije.

Sudjelovanje u nagradnoj igri se ostvaruje na jedan od načina:

 1. Slanjem SMS-a sadržaja: DANOCEVA, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
  Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
  ili
 2. Ispunjavanjem obrasca na www.danoceva.dovemencare.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto i kontakt broj mobitela).

Napomene:

 • Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 1. travnja 2022., a dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira uz prisustvo tročlane komisije.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima nagradne igre. U slučaju da se prijava izvučenog dobitnikaproglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.danoceva.dovemencare.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja pri čemu će dobiti informaciju o načinu preuzimanja nagrade.

Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila

Dove nagradna igra 2022 traje do 31.3.2022, a za prijavu i pravila posejetite danoceva.dovemencare.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE