NaslovnicaIzdvojenoDukat nagradna igra 2022 za automobil Volkswagen GOLF 2.0 u Lidlu

Dukat nagradna igra 2022 za automobil Volkswagen GOLF 2.0 u Lidlu

Trajanje:

Dukat nagradna igra traje od 10.01.2022 do 30. siječnja 2022. godine

Nagrade:

 • 1 x Volkswagen GOLF 2.0 TDI Life 228.980,59 kn
 • 30 x LIDL poklon kartica od 500 kn

Pravo sudjelovanje u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve punoljetne i potpuno poslovno sposobne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, izuzev osoba zaposlenih kod priređivača,, u društvima povezanim s Priređivačem, kod LIDL d.o.o. i LIDL Hrvatska d.o.o. k.d., kod društva SMS Providera: New Level d.o.o., kao i članovima njihovih najužih obitelji (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko s njima žive u zajedničkom kućanstvu).

Kako sudjelovati u Dukat nagradnoj igri?

Za sudjelovanje je dovoljno u bilo kojoj prodavaonici Lidla kupiti najmanje jedan proizvod robne marke Dukat, President, Galbani Sirela ili Kinder rashlađene proizvode te poslati SMS poruku sadržaja: DUKAT, broj računa, ime i prezime, adresa i grad na broj 60777 (2,40 kn/SMS s PDV-om) ili se prijaviti putem obrasca niže. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.

Uz proizvode robnih marki Dukat, President, Galbani i Sirela, u nagradnoj igri sudjeluju i sljedeći Kinder rashlađeni proizvodi:

 • Kinder Milch-Schnitte, 5×28 g
 • Kinder Milch-Schnitte, 280 g
 • Kinder Choco Fresh, 5×20,5 g
 • Kinder Maxi King, 3×35 g
 • Kinder Pingui, 4×30 g
 • Kinder Pingui, 8×30 g

Broj računa kupljenog proizvoda potrebno je prijaviti na jedan od sljedećih načina:
a) slanjem SMS poruke sadržaja: dukat, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen
ili
b) ispunjavanjem obrasca na Internet stranici www.dukat.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu, kontakt broj mobitela/telefona).

 • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati najkasnije do 10.02.2022. te predočiti pri podizanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije prema sljedećem rasporedu:

Izvlačenja za TJEDNE NAGRADE:

 • 18.01. 2022. – za sve prijave od 10. 01. 2022. do 16. 01. 2022. – izvlači se 10 dobitnika (10 x Lidl poklon bon)
 • 25 01. 2022. – za sve prijave od 17. 01. 2022. do 23. 01. 2022. – izvlači se 10 dobitnika (10 x Lidl poklon bon)
 • 01.02.2022. – za sve prijave od 24. 01. 2022. do 30. 01. 2022. – izvlači se 10 dobitnika ( 10 x Lidl poklon bon)

Jedna osoba ne može biti dobitnik iste TJEDNE nagrade više puta.

IZVLAČENJE ZA GLAVNU NAGRADU 1 x Volkswagen GOLF 2.0 TDI Life održat će se 2. veljače 2022. uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika, a u izvlačenju će sudjelovati sve prijave primljene u razdoblju od 10. siječnja 2022 do 30. siječnja 2022.godine.

Objava rezultata izvlačenja

Imenima svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od datuma svakog pojedinačnog izvlačenja na Internet stranici www.dukat.hr.

Obavještavanje dobitnika o osvojenim nagradama

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi SMS porukom na broj mobilnog telefona s kojeg je poslao SMS poruku za sudjelovanje u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio, kao i o obvezi da u roku od 48 sati od primitka ovog SMS-a dostavi presliku (fotografiju/sken) prijavljenog i izvučenog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini, a sve to na mail adresu
[email protected]

Dobitnik tjedne nagrade ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što se izvrši uvid u presliku valjanog računa, koji je izvučen, a dobitnik glavne nagrade ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što se izvrši uvid u original račun, te u protivnom dobitnici gube pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će dobitnici preuzeti ili će im biti dostavljene u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. U slučaju da se nagrade ne preuzmu u ostavljenom roku ili se vrate u sjedište Priređivača, Priređivač je dužan ponovno obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od isteka roka za preuzimanje nagrade kako nagradu može preuzeti u naknadom roku od 10 dana od dana primitka obavijesti.

Prilikom preuzimanja nagrada svi su dobitnici dužni svoj identitet dokazati predočenjem vlastite osobne iskaznice ili putovnice. Prilikom preuzimanja nagrade, dobitnik nagrade je dužan potpisati potvrdu o preuzimanju nagrade. Kao dokaz preuzimanja nagrade Priređivač će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem faksa-a, e-mail ili pošte) Priređivač će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Izvučeni dobitnik za potrošačku karticu će osim preslike (fotografija/sken) prijavljenog i izvučenog računa kao dokaz o izvršenoj kupnji trebati poslati na e-mail adresu Priređivača: [email protected] i svoje osobne podatke za izradu potrošačke kartice (ime i prezime, OIB, datum rođenja i adresu stanovanja, poštanski broj i grad, kontakt broj telefona, broj osobne iskaznice).

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE