NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloDukat nagradna igra: Kulinarska radionica Presidenta u suradnji s Melkiorom Bašićem

Dukat nagradna igra: Kulinarska radionica Presidenta u suradnji s Melkiorom Bašićem

Trajanje:

Dukat nagradna igra traje od 15.01.2023 do 28.02.2023. godine.

Nagrade:

 • 10 x mjesto za sudjelovanje na kulinarskoj radionici koju drži chef Melkior Bašić (vrijednost jedne nagrade: 2.800,00 kn ili 371,62 Eur*)
 • 10 x President poklon paket (vrijednost jedne nagrade: 500 kn ili 66,36 Eur* s uključenim PDV-om)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne i poslovno sposobne fizičke osobe državljani Republike Hrvatske, koje imaju prebivalište u Republici Hrvatskoj, izuzev osoba zaposlenih kod Priređivača, u društvima povezanim s priređivačem, kod društva SMS Providera: New Level d.o.o., kao i članovima njihovih najužih obitelji (supružnici, djeca, te roditelji i rođena braća i sestre ukoliko s njima žive u zajedničkom kućanstvu).

Kako sudjelovati?

U razdoblju od 15. siječnja 2023. do 28. veljače 2023. u bilo kojem prodajnom mjestu na teritoriju Republike Hrvatske, ostvarite kupnju dva President proizvoda.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri prijavite se na jedan od dva načina:

 • Slanjem SMS poruke s ključnom riječi president na peteroznamenkasti broj 60777 SMS poruka se sastoji iz znamenki koje čine ključna riječ: president, redni broj računa, a koji je kupac dobio nakon gore opisane kupnje te osobnih podataka: ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto).

  Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja
  dijakritičkih znakova (npr. č, ć, š, ž, đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja,
  prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog
  navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
  Cijena slanja SMS poruke iznosi 0,32€* / 2,40kn (PDV je uključen u cijenu).
 • Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.dukat.hr (potrebno je upisati broj
  računa, ime i prezime, adresu (ulica, poštanski broj i mjesto), kontakt broj
  mobitela/telefona).

Po jednom računu moguće je poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim
brojem računa bit će nevažeća.
Sudionik je dužan čuvati račun najmanje do 15. travnja 2023. godine te na zahtjev
Priređivača predočiti račun pri preuzimanju nagrade.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 03. ožujka 2023. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Objava dobitnika

Fond dobitaka nagradne igre i rezultati nagradne igre s navedenim imenima svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od datuma izvlačenja nagrade na internet stranici www.dukat.hr

Obavještavanje dobitnika o osvojenim nagradama

Priređivač će u roku od 8 dana od dana izvlačenja dobitnika pisano obavijestiti dobitnika o dobivenoj nagradi i to SMS porukom na broj mobilnog telefona s kojeg je poslao SMS poruku za sudjelovanje u nagradnoj igri, o nagradi koju je osvojio, kao i o obvezi da u roku od 48 sati od primitka ovog SMS-a dostavi presliku fotografiju/sken) prijavljenog i izvučenog računa kao dokaz o izvršenoj kupovini, a sve to na mail adresu [email protected].

Dobitnik utješne nagrade ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što se izvrši uvid u presliku valjanog računa, koji je izvučen, a dobitnik glavne nagrade ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što se izvrši uvid u original račun, te u protivnom dobitnici gube pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Nagrade će dobitnici preuzeti ili će im biti dostavljene u roku od 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi. U slučaju da se nagrade ne preuzmu u ostavljenom roku ili se vrate u sjedište Priređivača, Priređivač je dužan ponovno obavijestiti dobitnika u roku 8 dana od isteka roka za preuzimanje nagrade kako nagradu može preuzeti u naknadom roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu, a Priređivač je dužan popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu financija. Prilikom preuzimanja nagrada svi su dobitnici dužni svoj identitet dokazati predočenjem vlastite osobne iskaznice ili putovnice.

Pomoć i informacije

Sudionici mogu dobiti više informacija o nagradnoj igri i preuzimanju nagrada (gdje, kada i na koji način će biti dostavljene nagrade) na internet stranici www.dukat.hr ili putem email adrese [email protected].

Prijava i pravila

Za prijavu nakon kupnje posjetite www.dukat.hr

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x