dukat-nagradna-igra-brzi-i-fino

 
Počela je nova Dukat nagradna igra uz Brzo i Fino, a detalje ptražite na sljedećem linku:

>> Dukat nagradna igra 2014 – Brzo i FIno nagradna igra 2014 <<

 

 

 

Dobitnici se nalaze ispod

Ovaj puta Dukat nema nagradnu igru već natječaj koji traje od 14. travnja 2014. do 25. svibnja 2014.

Sada imate razlog da svoje kulinarske tajne ne zadržite samo za sebe! Na Facebook aplikaciji Brzi & Fini trikovi podijelite svoj kulinarski trik i osvojite siguran poklon – veselu i praktičnu knjižicu sa savjetima. Knjižica “Brzi & Fini trikovi” donosi vam jednostavne, ali praktične savjete kojima ćete impresionirati prijatelje, uštediti vrijeme pripreme jela i probuditi kreativni duh u kuhinji. Nemate savjet koji biste podijelili, ali znate da se Brzo & Fino vrhnjima pripremaju najfiniji umaci? Brzo & Fino vrhnje za kuhanje i Brzo & Fino lagano vrhnje za kuhanje u pakiranjima od 500 grama skrivaju magnete s korisnim savjetima. Sakupite tri magneta i sve što trebate napraviti sada jest slikati ih na vašem hladnjaku, podijeliti fotografiju u aplikaciji i osvojiti knjižicu savjeta!

Nagrade: Osim što trikovi i fotografije donose knjižicu “Brzi & Fini trikovi”, autorima najkreativnije fotografije s Brzo & Fino magnetićima i najkreativnijeg trika Dukat će napunit hladnjak Dukatovim proizvodima.

Natječaj traje od 14. travnja 2014. do 25. svibnja 2014. Najkreativnije fotografije i najkreativniji kulinarski trikovi (savjeti) bit će odabrani do 1. lipnja 2014. kada će biti proglašeni dobitnici nagrada- Za detalje i sudjelovanje posjetite Dukat Facebook aplikaciju

Trebalo je biti 6 dobitnika, a Dukat je odlučio podjeliti 7 nagrada

DOBITNICI (FOTO)
1. Sendi Penović
2. Tomislava Furčić
3. Nevenka Žuljević
4. Igor Špilko

DOBITNICI (TRIK)
1. Dino Lukanec
2. Ivana Roso
3. Milka MaljevacNajnovije nagradne igre

Oglasi