NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloDURACELL nagradna igra 2021: Igra i osvoji DRON!

DURACELL nagradna igra 2021: Igra i osvoji DRON!

DURACELL nagradna igra traje od 5.7.2021. godine u 00:00 sati do 31.7.2021. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
Glavna nagrada:
1 x glavna nagrada – Dron DJI Mavic 2 Pro => 12.000,00 kn ukupno s PDVom
Tjedne nagrade:
4 tjedna x 8 dobitnika po 1.000 kn KONZUM poklon kartica => sveukupo 32.000,00 kn
Ukupna vrijednost nagradnog fonda iznosi 44000 kn (PDV uključen)

Sudionici nagradne igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposleni u društvu GELD DATA d.o.o. i ATLANTIC TRADE d.o.o. ili članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Kupovinom blister DURACELL ULTRA ili bilo koje drugo pakiranje DURACELL baterija na bilo kojem prodajnom mjestu KONZUM trgovina, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati
samo jednom.

Kupac može sudjelovati u nagradnoj igri na sljedeći način, ali uvijek s novim brojem računa, na jedan od dva načina:
a) popunjavanjem prijave na web stranici: www.DuracellNagrade.com s podacima; broj računa, ime i prezime, broj mobitela,
email adresa, adresa (ulica, kbr, mjesto, poštanski broj).
b) slanja facebook messenger poruke putem linka na web stranici www.DuracellNagrade.com koji vodi do uputa na facebooku i messenger gumba s kojim se pokreće prijava u nagradnu igru unosom osobnih podataka: ime i prezime, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto), mobilni telefonski broj i nakon potvrde ispravnog unosa osobnih podataka slanjem foto snimke računa na kojem su obvezno vidljivi elementi: kupljeni artikl brenda DURACELL i broj računa iz poslovnice trgovine.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se na dan; Prvo: 12.07.2021., Drugo: 19.07.2021., Treće: 26.07.2021., Četvrto: 04.08.2021. u 11:00 sati u prostorijama Atlantic trade d.o.o., Miramarska 23, Zagreb, a obaviti će se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom u prisustvu tročlane komisije.

Svi zaprimljeni brojevi računa i osobni podaci sudionika nagradne igre, zaprimljeni putem; FB messenger i web stranice spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrada. Svaki sudionik na navedeni SMS broj ili putem web stranice, može poslati neograničen broj prijava, no s različitim brojem
računa kao dokazom o kupnji. Jedna kupnja osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. U izvlačenju sudjeluju i sudionici koji su već dobili nagrade (osoba koja je već izvučena kao dobitnik može dobiti nagradu ali sa različitim brojem računa).

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni na telefon o dobitku nagrade u roku od 2 radna dana ili pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Dobitnike će dodatno obavijestiti Priređivač putem telefonskog poziva u roku od 8 dana od dana izvlačenja nagrade, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrada. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana objave. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan na zahtjev priređivača dati na uvid, dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u poslanoj prijavi putem; FB messenger i web stranice, te prikaz original računa s istim brojem računa navedenog u prijavi.

Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će putem telefona obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku, koji ne može biti kraći od 8 dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE