NaslovnicaIzdvojenoDuracell nagradna igra: Proljetna sreća s Duracellom je veća

Duracell nagradna igra: Proljetna sreća s Duracellom je veća

Nova Duracell nagradna igra je navedena OVDJE

Duracell nagradna igra 2021 traje od 15. travnja 2021. godine u 00:00 sati do 31. svibnja 2021. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
1 x Philips VAKUMSKI BLENDER HR3756/00 vrijednosti 1.605,62 kn s PDV-om
1 x Philips USISIVAČ FC6404/01 vrijednosti 1.581,11 kn s PDV-om
1 x Philips PARNA POSTAJA GC9682/80 vrijednosti 2.605,03 kn s PDV-om
1 x Philips PROČIŠĆIVAČ OVLAŽIVAČ AC2729/50 vrijednosti 2.443,70 kn s PDV-om
1 x Philips ESPRESSO PICOBARISTO SM5473/10 vrijednosti 4.735,80 kn s PDV-om
Ostale nagrade:
10 x Philips Električna četkica za zube HX9914/57 (dvije drške)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika u društvu GELD DATA d.o.o. i Atlantic Trade d.o.o. ili članovi njihove uže obitelji (bračni partner, izvanbračni partner, roditelji, djeca, braća, sestre) i druge osobe koje na bilo koji način sudjeluju pri izvođenju nagradne igre.

Pravo na sudjelovanje se ostvaruje kupnjom blister DURACELL ULTRA ili bilo koje drugo pakiranje DURACELL baterija na bilo kojem prodajnom mjestu.
Kupac može sudjelovati u nagradnoj igri na 2 načina, ali uvijek sa novim brojem računa, putem:
1) slanja SMS poruke na 60478 s ključnom riječi »Duracell«, brojem računa, imenom i prezimenom, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto). Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre.
ili
2) popunjavanjem prijave na web stranici: www.DuracellNagrade.com s brojem računa, imenom i prezimenom, brojem mobitela, email adrese, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto).

Eventualne troškove sudjelovanja (pristup Internetu) snose sudionici nagradne igre. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera.

Svaki sudionik na navedeni SMS broj ili putem web stranice, može poslati neograničen broj prijava, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Jedna kupnja osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. U izvlačenju sudjeluju i sudionici koji su već dobili nagrade (osoba koja je već izvučena kao dobitnik može dobiti nagradu ali sa različitim brojem računa).

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 7. lipnja 2020. godine u 11:00 sati u Miramarskoj 23, Zagreb a obaviti će se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom u prisustvu tročlane komisije (predstavnika priređivača) za izvlačenje, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik. U izvlačenju sudjeluju sve ispravne SMS poruke i web prijave putem obrasca zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre.

Imena svih dobitnika nagrada biti će objavljena na u roku od 7 dana nakon izvedenog izvlačenja na stranici: www.DuracellNagrade.com biti objavljena imena svih dobitnika.

Dobitnici nagrada biti će obaviješteni telefonski o dobitku u roku od 2 radna dana te pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru sa priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana objave. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u poslanoj SMS poruci ili web prijavi, te od kupovine Duracell proizvoda original račun navedenog u SMS poruci ili web prijavi.

Za detaljna pravila Duracell nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE