Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Duracell nagradna igra traje od od 01.11.2018. godine u 00:00 sati do 31.12.2018. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagradni fond se sastoji od:
GLAVNA NAGRADA
1 x putovanje Gardaland za 4 osobe u vrijednosti 17.600,00 kn ukupno s PDVom
UTJEŠNA NAGRADA
100 x igračka ROBO ALIVE zmija/gušter

Sudionici nagradne igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Sudionici nagradne igre sudjeluju tako da kupe bilo koji, jedan proizvod od Duracell-a na prodajnom mjestu i pošalju SMS na 60478 s ključnom riječi »Duracell«, brojem računa, imenom i prezimenom, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto).

Svakim ponovnim sudjelovanjem u nagradnoj igri, sudionik ne treba više slati svoje osobne podatke u SMS poruci već samo ključnu riječ »Duracell« i broj računa jer su njegovi osobni podaci već u SMS sustavu od prethodne prijave povezani na isti broj telefona mobitela sudionika s njihovim osobnim podacima. Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati samo jednom.

Javno izvlačenje dobitnika održati će se na dan 10.01.2019. godine u 11:00 sati u prostorijama Priređivača u Zagrebu, Miramarskoj 23, a obaviti će se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) za izvlačenje, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik. U izvlačenju sudjeluju sve SMS poruke zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre – od 01.11.2018.g. u 00:00:00 do 31.12.2018.g. u 23:59:59, a koje udovoljavaju uvjetima pravila igre. Brojevi računa pristigli nakon navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni na telefon o dobitku nagrade u roku od 2 (dva) radna dana te pisanim putem u roku od 8 (osam) dana od dana izvlačenja. Po završetku nagradne igre, u roku od sedam dana nakon izvedenog izvlačenja, će na web stranici: www.nagradnaigra.com.hr biti objavljena imena svih dobitnika. Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će putem telefona obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku, koji ne može biti kraći od 8 (osam) dana a niti duži od 15 (petnaest) dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre