NaslovnicaDobitnici nagradne igreDobitnici Duracell nagradne igre: Zaigraj i osvoji!

Dobitnici Duracell nagradne igre: Zaigraj i osvoji!

[vc_message]

Najnoviju Duracell nagradnu igru možete pronaći OVDJE

[/vc_message]

Dobitnici DURACELL nagradne igre “Zaigraj i osvoji!” sa izvlačenja dana 11.08.2020. godine su:
Dobitnik glavne nagrade Televizor LG OLED je:
Ivan Huklek, Sesvete

Dobitnici utješnih nagrada
Bežične naglavne bluetooth slušalice s mikrofonom BEATS by Dr. Dre Solo3
1. Đurđica Đuranec, Dugo selo
2. Filip Liović, Split
3. Josip Duplančić, Split
4. Neven Domljan, Zagreb
5. Irena Benutić, Kaštel stari
6. Robert Brcković, Zagreb
7. Adam Sucur, Zagreb
8. Ankica Bilavčić, Karlovac
9. Katica Vidaković, Osijek
10. Marija Zadravec, Dekanovec

Prijenosni bežični bluetooth zvučnik JBL BOOMBOX
1. Sladana Dabac Babić, Ivanicko Graberje
2. Nives Bajić, Slatine
3. Slavko Holek, Koprivnica
4. Milan Andrić, Rovinj
5. Tatjana Vosten, Fažana

 

Nova Duracell nagradna igra traje od 01.06.2020. godine u 00:00 sati do 31.07.2020. godine u 23:59 sati, uključujući oba datuma.

Nagradni fond se sastoji od:
GLAVNA NAGRADA
1 kom x Televizor LG OLED 55B9PLA
UTJEŠNA NAGRADA
4 kom x Bežične naglavne bluetooth slušalice s mikrofonom BEATS by Dr. Dre Solo3 mat zlatne
6 kom x Bežične naglavne bluetooth slušalice s mikrofonom BEATS by Dr. Dre Solo3 zlatne
5 kom x Prijenosni bežični bluetooth zvučnik JBL BOOMBOX / Crni

Sudionici nagradne igre mogu biti sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim prebivalištem u Republici Hrvatskoj.

Kako sudjelovati u nagradnoj igri?

Kupovinom blister DURACELL ULTRA ili bilo koje drugo pakiranje DURACELL baterija na bilo kojem prodajnom mjestu, kupac stječe pravo sudjelovanja u nagradnoj igri. Kupac može sudjelovati u nagradnoj igri više puta, ali uvijek sa novim brojem računa, slanja SMS poruke na 60478 s ključnom riječi Duracell, brojem računa, imenom i prezimenom, adresa (ulica, kbr, ptt broj, mjesto). Troškove sudjelovanja (slanje SMS poruka) snose sudionici nagradne igre. U nagradnoj igri svaki sudionik može sudjelovati s neograničenim brojem računa s time da se jedan broj računa može poslati samo jednom.

Izvlačenje dobitnika
Javno izvlačenje dobitnika održati će se na dan 11.08.2020. godine u 11:00 sati u Zagrebu, Miramarskoj 23, a obaviti će se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom u prisustvu tročlane komisije (predstavnika Priređivača) za izvlačenje, koji će nadgledati ispravnost izvlačenja i o istom voditi zapisnik.
U izvlačenju sudjeluju sve ispravne SMS poruke i web prijave putem obrasca zaprimljene u periodu trajanja nagradne igre – od od 01.06.2020. god. u 00:00:00 do 31.07.2020. god. u 23:59:59, a koje udovoljavaju uvjetima pravila igre. Brojevi računa pristigli nakon navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Svi zaprimljeni brojevi računa i osobni podaci sudionika nagradne igre, zaprimljeni putem SMS-a poruke i web stranice spremaju se u jedinstvenu bazu podataka i sudjeluju u izvlačenju nagrada. Redoslijed izvlačenja dobitnika nagradnih igara započinje od prve nagrade prema zadnjoj.

Svaki sudionik na navedeni SMS broj može poslati neograničen broj prijava, no s različitim brojem računa kao dokazom o kupnji. Jedna kupnja osigurava jedno sudjelovanje u nagradnoj igri. U izvlačenju sudjeluju i sudionici koji su već dobili nagrade (osoba koja je već izvučena kao dobitnik može dobiti nagradu ali sa različitim brojem računa).

Po završetku nagradne igre, u roku od 7 dana nakon izvedenog izvlačenja, će na web stranici: www.nagradnaigra.com.hr biti objavljena imena svih dobitnika.

Po završetku nagradne igre, će se između svih sudionika izvući dobitnici nagrada. Dobitnici nagrada bit će obaviješteni na telefon o dobitku nagrade u roku od 2 radna dana te pisanim putem u roku od 8 dana od dana izvlačenja.

Preuzimanje nagrade
Dobitnike će o dobitku obavijestiti priređivač putem telefonskog poziva u roku od 8 dana od dana izvlačenja nagrade, a kako bi se dogovorili detalji oko preuzimanja nagrada.
Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru sa priređivačem, a najkasnije u roku od 30 dana od dana objave. Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je obvezan dati na uvid dokaz identiteta koji odgovara podacima navedenim u poslanoj SMS poruci ili web prijavi, te od kupovine Duracell proizvoda original račun navedenog u SMS poruci ili web prijavi. Dobitnik nagrade, koji u roku iz ovog članka ne preuzme svoju nagradu, bit će putem telefona obaviješten o dobitku koji mora podići u naknadnom roku, koji ne može biti kraći od 8 dana a niti duži od 15 dana od dana primitka obavijesti.

Za detaljna pravila Duracell nagradne igre u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE