Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreEmmezeta: Blicni i osvoji 5000 kn

Emmezeta: Blicni i osvoji 5000 kn

Oglasi

emmezeta-nagradna-igra-hocu-novi-kaucMir, prigušeno svjetlo, na TV ekranu vlada bradati Sulejman i sve je savršeno. U stvari gotovo savršeno, jer sjedeća garnitura, kauč ili fotelja na kojoj sjediš vidjela je i bolje dane! Fotkaj nam svoju sofu i napiši zašto baš ti trebaš dobiti poklon bon za kupnju nove sjedeće garniture, kauča, fotelje!

Ono što se od vas očekuje je da se registrirajte na stranici Emmezete, pošaljete fotografiju ili više njih (max. dvije) vaše fotelje, kauča, sjedeće garniture na kojima će biti vidljiv logo Emmezete te napišete kratko obrazloženje zašto želite novi kauč, ostavite svoju e-mail adresu te osobne podatke (ime i prezime, broj mobitela) i razoružajte nas vašom duhovitošću, kreativnošću i domišljatosti koju u vama budi želja za novim kaučem!

Važno, važno, važno: upotreba photoshopa ili bilo kojeg drugog programa za obradu fotografija nije dozvoljena!

Oglasi
Oglasi

Obavezno na fotografiji mora biti prisutna i Emmezeta: dajte mašti na volju, a možete koristiti katalog, vrećicu, neki naš oglas. No ako ih nemate neka vam to ne bude prepreka: dovoljno je na listu papira, napisati Emmezeta i neka se natpis obavezno nađe u kadru. Samo fotografije koje imaju zadane elemente: sjedeća garnitura, kauč, fotelja + Emmezeta + obrazloženje zašto želite novi kauč imaju šanse osvojiti nagrade.

Nemojte slikati tuđe kaučeve ili ih skidati s interneta, jer fair play je uvijek najbolji pristup.

Natječaj traje od 19. listopada do 11. studenog.

Nagrade:

1. Poklon bon od 5000 kn za kupnju nove sjedeće garniture
2-3. Deka
4-5. Dva ukrasna jastuka Loneta
6-8. Dva ukrasna jastuka Vanda

Oglasi
Oglasi

Ukupna vrijednost nagrada je 5.979,88 kn.

Pobjednici će biti objavljeni 16. studenog.

Za sudjelovanje posjetite ovu stranicuOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi