Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Emmezeta natječaj za najbolji apartman 2017 traje do 23.4.2017

Nagradni fond uključuje:
Tri poklon bona u Emmezeti
Nagrada 2000 kn x 1kom
Nagrada 1000 kn x 1kom
Nagrada 500 kn x 1kom

Emmezeta natječaj za najbolji apartman 2017 – kako sudjelovati?

Vjeruješ kako je baš tvoj apartman onaj koji se pojavljuje u snovima svakog gosta na spomen odmora u Hrvatskoj? Uz to, želiš biti siguran kako je to upravo onaj apartman u kojeg se gosti uvijek vraćaju, preporuku dijele šakom i kapom i prenose ju s koljena na koljeno? Priznaj, nedostaje ti još pokoja sitnica kako bi ga doveo do čistog savršenstva i sad je pravo vrijeme da to učiniš!
Uvjeri i nas da postoji apartman iz snova! Fotkaj svoj „rajski kutak za najam“, i pošalji barem 4 fotografije kako bi žiri izabrao baš tebe. Osvoji vrijedne poklon bonove u različitim vrijednostima – od viška glava ne boli, iskoristi priliku i dodatno opremi apartman koji će privući nove i zadržati stare goste. Ako već imaš od ranije kvalitetno profesionalno napravljene fotografije pažljivo čitaj dalje.
VAŽNO!
Obavezno na fotografiji mora biti prisutna i Emmezeta: daj mašti na volju, a možeš koristiti katalog, vrećicu, neki naš oglas. No, ako ih nemaš, dovoljan je i list papira s natpisom Emmezeta, a neka se ime Emmezete obavezno nađe u kadru. Ako je tvoj apartman fotografirao profesionalni fotograf, možeš ih prijaviti u natječaj, ali od 4 prijavljene barem jedna (1) mora imati Emmezetu u kadru!
Važno, važnije, najvažnije: upotreba photoshopa ili bilo kojeg drugog programa za obradu fotografija nije dozvoljena! Svaki korisnik ima pravo sudjelovati s maksimalno četiri (4) fotografije. Odaberi kadrove koji će nam pokazati da je baš tvoj apartman onaj iz snova svakog gosta. Nemoj slikati tuđe apartmane ili ih skidati s web-a, jer vjerujemo da ne želiš da ti susjed u top sezoni krade goste uređenijim apartmanom? 🙂
Uz fotografije ne zaboravi dati krati opis apartmana kao i mjesto gdje se apartman nalazi.
Okreni fotić horizontalno, da slika u galeriji bude velika i lijepa
Možeš regrutirati koliko god prijatelja želiš da glasaju za tvoju fotku

Žiri će odabrati najbolje fotke. Pobjednike će se objaviti do 28. travnja 2017.
Za prijavu i detalje posjetite www.emmezeta.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi