Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Emmezeta nagradni natječaj traje od 12. do 30. travnja 2019.

Nagrade su:
1. NAGRADA za osvojeno prvo mjesto – Kuhinjski uređaj OptiMUM u vrijednosti 5.799,00 kn
2. NAGRADA za osvojeno drugo mjesto – Ručni mikser MFQ u vrijednosti 419,00 kn
3. NAGRADA za osvojeno treće – Štapni mikser MSM u vrijednosti 239,00 kn

Za sudjelovanje je potrebno zapratiti Emmezeta Facebook profil te na istom u komentar objave o nagradnog natječaja “Boschanstveno proljeće!” podijeliti sliku i kreativan recept vašeg omiljenog uskršnjeg obroka.

Organizator će u periodu od 12.04.2019. do 30.04.2019. odabrati 3 pobjednika, kojima će biti podjeljene nagrade. Izbor pobjednika Nagradnog natječaja neće biti javan. Izbor će provesti tročlana komisija koja će o izboru sastaviti i potpisati zapisnik.

Dobitnici nagrada biti će objavljeni 10. svibnja 2019. godine na Emmezeta Facebook i web stranicama. Organizator će pobjednike obavijestiti putem e-pošte koju su osigurali proslijeđivanjem potrebnih podataka u Nagradnom natječaju unutar jednog dana od završetka izbora, a imena pobjednika biti će objavljena na web stranici https://www.emmezeta.hr/ i Emmezeta Facebook stranici (https://www.facebook.com/emmezeta.hr/) dana 10.05.2019. godine.Pobjednici su obvezni potvrditi primitak nagrade unutar 15 dana od primitka obavijesti i osigurati dodatne osobne podatke nužne za dostavu nagrade (prezime, ime, poštansku adresu), koji su potrebni isključivo za dostavu nagrade, putem inbox-a službenog Emmezeta profila.
Za sudjelovanje i detalje kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi