Enterosgel nagradna igra 2021: ENTEROSGELOM ZA ZDRAV PROBAVNI SUSTAV

NaslovnicaDobitnici nagradne igreEnterosgel nagradna igra 2021: ENTEROSGELOM ZA ZDRAV PROBAVNI SUSTAV
Oglasi

 

Dobitnici Enterosgel nagradne igre su navedeni OVDJE

 

Enterosgel nagradna igra traje od 10.05.2021. godine do 31.05.2021. godine. Nakon i prije navedenog termina nije se moguće prijaviti na nagradnu igru.

Oglasi

Enterosgel je oralni crijevni adsorbent (enterosorbent). Temelji se na organskom mineralu s adsorpcijskom sposobnošću vezanja nekih toksičnih i štetnih tvari u crijevu (npr. endotoksini, enterotoksini), koje fizički veže na svoju površinu, smanjujući učestalost stolica i trajanje proljeva. Trajanje liječenja Enterosgelom je 3 – 5 dana za akutni proljev i do 21 dan za kronični proljev povezan sa sindromom iritabilnog crijeva, koji je dijagnosticirao liječnik.

Nagradni fond sastoji se od:
Glavna nagrada: 1 x Bicikl SESTRIERE 270 M-disc
Ostale nagrade 10 x Nutribullet crveni – ekstraktor hranjivih sastojaka

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s prebivalištem u Republici Hrvatskoj osim zaposlenika Priređivača i članova njihove uže obitelji i društava koja sudjeluju u pripremi i provedbi nagradne igre.

Pravo na sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje uz kumulativno ispunjenje sljedećuh uvjeta:
1. Sudionik je tijekom trajanja nagradne igre kupio jedan proizvod Enterosgel oralna suspenzija, tuba 225 g ili vrećice 10x15g (u ljekarnama, specijaliziranim prodavaonicama i webshopu na području Republike Hrvatske)
Troškove slanja SMS poruke snose Sudionici nagradne igre. Cijena SMS poruke iznosi 2,40 kn (s PDV-om)
2. nakon izvršene kupnje, a tijekom trajanja nagradne igre, poslati SMS poruku na broj 60054 s ključnom riječi ENTEROSGEL, brojem računa, imenom i prezimenom, ulicom, poštanskim brojem i mjestom stanovanja

Pojedini sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri samo jednom.
Svi sudionici dužni su čuvati originalne račune putem kojih su se prijavili na ovu nagradnu igru.

Javno izvlačenje nagradne igre će biti u prostorijama Kreativnih poslovnih rješenja d.o.o., dana 02.06.2021. godine u 11 h. Izvlačenje će nadzirati komisija od tri člana te će o tijeku izvlačenja sastaviti zapisnik. Sudionik – dobitnik izvlači se na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom.

Rezultati izvlačenja nagradne igre bit će objavljeni najkasnije 8 dana od dana izvlačenja nagrada na internet stranici www.oktal-pharma.hr

Priređivač će pismenim putem obavijestiti dobitnike unutar 8 dana od dana izvlačenja radi dogovora o preuzimanju nagrade (dodatno se dobitnici mogu kontaktirati i telefonski). Imena dobitnika nagradne igre biti će objavljena i na internet stranici www.oktal-pharma.hr/hr/zastupstva/enterosgel najkasnije 8 dana nakon izvlačenja.

Enterosgel nagradna igra 2021 traje do 31.05.2021., a za detaljna pravila u PDF formatu klinknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi