NaslovnicaFacebook nagradne igreEuroherc: Škola skijanja za najmlađe

Euroherc: Škola skijanja za najmlađe

euroherc-vodi-na-sljemeOsvoji sigurnu školu skijanja za svog predškolarca!
Čeka ga 5 dana nezaboravnog druženja, dobro društvo, fina klopica!!!

Nagradna igra traje od 30.01.2012. do 12.02.2012., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske s napomenom da se nagrada realizira isključivo u Zagrebu.

Fond nagrada:
2 x ŠKOLA SKIJANJA za predškolsko dijete – Zagrebačka škola skijanja

U periodu trajanja natjecanja sudionici sudjeluju u nagradnom natjecanju dostupnom na stranici http://apps.facebook.com/skijanje/.  Cilj nagradnog natjecanja je da sudionik “lajka” stranicu organizatora te ispuni formular s kontakt podacima. Na taj način ostvaruje pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i osvajanje škole skijanja za dijete predškolske dobi (uzrast 6-7 godina).

Objava dva dobitnika od kojih svaki osvaja školu skijanja za jedno dijete bit će u ponedjeljak, 13.02.2012. do 12 sati, na službenim web stranicama Organizatora, na adresi http://www.euroherc.hr, a dobitnik će biti obaviješten e-mailom i/ili mobitelom koji je naveo prilikom registracije. Sudjelovati imaju provo sve osobe koje ispune navedene uvjete i prijave se do 12.02.2012. do 24 sata. Troškove puta do i od Zagreba, ukoliko osoba nije iz Zagreba, dobitnik snosi sam.

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem e-maila koji su ostavili pri upisu broja te preko službene web stranice Organizatora. Organizator će u kontaktu s nagrađenim, istom poštom dostaviti poseban vaucher kojim će njegovo dijete moći sudjelovati u Zagrebačkoj školi skijanja. U dogovoru sa Zagrebačkom školom skijanja, a zbog nepredvidivih vremenskih uvjeta navedena nagrada može se iskoristiti i u 2013. godini.

Za sudjelovanje i pravila nagradnog nattječaja posjetite Facebook stranicu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE