Oglasi
NaslovnicaFacebook nagradne igreEuroherc: Škola skijanja za najmlađe

Euroherc: Škola skijanja za najmlađe

Oglasi

euroherc-vodi-na-sljemeOsvoji sigurnu školu skijanja za svog predškolarca!
Čeka ga 5 dana nezaboravnog druženja, dobro društvo, fina klopica!!!

Nagradna igra traje od 30.01.2012. do 12.02.2012., a odnosi se na cijelo područje Republike Hrvatske s napomenom da se nagrada realizira isključivo u Zagrebu.

Fond nagrada:
2 x ŠKOLA SKIJANJA za predškolsko dijete – Zagrebačka škola skijanja

Oglasi
Oglasi

U periodu trajanja natjecanja sudionici sudjeluju u nagradnom natjecanju dostupnom na stranici http://apps.facebook.com/skijanje/.  Cilj nagradnog natjecanja je da sudionik “lajka” stranicu organizatora te ispuni formular s kontakt podacima. Na taj način ostvaruje pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i osvajanje škole skijanja za dijete predškolske dobi (uzrast 6-7 godina).

Objava dva dobitnika od kojih svaki osvaja školu skijanja za jedno dijete bit će u ponedjeljak, 13.02.2012. do 12 sati, na službenim web stranicama Organizatora, na adresi http://www.euroherc.hr, a dobitnik će biti obaviješten e-mailom i/ili mobitelom koji je naveo prilikom registracije. Sudjelovati imaju provo sve osobe koje ispune navedene uvjete i prijave se do 12.02.2012. do 24 sata. Troškove puta do i od Zagreba, ukoliko osoba nije iz Zagreba, dobitnik snosi sam.

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni putem e-maila koji su ostavili pri upisu broja te preko službene web stranice Organizatora. Organizator će u kontaktu s nagrađenim, istom poštom dostaviti poseban vaucher kojim će njegovo dijete moći sudjelovati u Zagrebačkoj školi skijanja. U dogovoru sa Zagrebačkom školom skijanja, a zbog nepredvidivih vremenskih uvjeta navedena nagrada može se iskoristiti i u 2013. godini.

Za sudjelovanje i pravila nagradnog nattječaja posjetite Facebook stranicu.OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi