Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Fa nagradna igra održava se u razdoblju od 1.6.2019 do 10.7.2019. na svim prodajnim mjestima trgovačkog lanca Plodine na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond sastoji se od:
5 x Plodine bon u vrijednosti 1.000,00 kuna
150 x Ručnik za plažu, pojedinačne vrijednosti 80,00 kuna
350 x termo boca, pojedinačne vrijednosti 70,00 kuna

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg Fa gela za tuširanje, Fa dezodoransa ili Fa losiona poslije brijanja za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu trgovačkog lanca Plodine u Republici Hrvatskoj.
Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:
1. slanjem SMS poruke sadržaja „FA LJETO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: FA LJETO, 12345-023-1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.
ili
2. ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.hr.fa.com (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu (ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto) i kontakt broj mobitela.

Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 11. 7. 2019. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Rezultati izvlačenja svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na Internet stranici www.hr.fa.com. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od 8 dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u Članku pravila. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze Priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Za detaljna pravila i prijavu nakon kupnje putem web stranice kliknite OVDJE

Popis dobitnika Fa nagradne igre možete pronaći u PDF-u OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi