Oglasi

Fa nagradna igra 2021: Brini za planet, čuvaj vodu i osvoji vrijedne nagrade

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeFa nagradna igra 2021: Brini za planet, čuvaj vodu i osvoji vrijedne...

Trajanje:

Fa nagradna igra traje od 30.9.2021 do 31.10.2021

Nagradni fond:

 • 5 x Premium Visa Gold kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 5.000 kuna
 • 30 x Brita vrč za filtraciju vode
 • 50 x Fa polon paket

Pravo sudjelovanja

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe osim djelatnika društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka i online prijava, te članovi njihovih užih obitelji.

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima odnosno ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Kako sudjelovati u Fa nagradnoj igri?

Oglasi

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda Fa ili Vademecum (osim Fa tvrdih sapuna) za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.
Nakon ostvarene kupnje broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:

 1. Slanjem SMS poruke sadržaja „KAP, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60777 (Primjer: KAP, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.
  ili
 2. Ispunjavanjem obrasca na https://www.hr.fa.com (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela). Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Napomene:

 • Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa
 • Jedan broj računa može se poslati samo jedanput
 • U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa
 • Ako sudionik prijavi nepotpun ili djelomičan broj računa, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim pri provjeri računa te mu se neće dodijeliti nagrada. Jedna fizička osoba može osvojiti samo jednu nagradu
 • Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 2. studenog 2021. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze primljenih prijava. Prijave pristigle nakon 31. 10. 2021. nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Popis dobitnika nagrada biti će objavljen nakon završetka nagradne igre na stranici www.level.hr.

Obavijest o dobitku i preuzimanju nagrade:

Dobitnici će o osvojenim nagrada biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od osam dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno.

Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda navedenih u pravilima. Preuzimanjem nagrade prestaju sve obaveze priređivača prema dobitniku. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, priređivač će ponovo u roku od osam dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade.

Pravila i prijava za sudjelovanje

Fa nagradna igra traje do 31.10.2021, a prijavu putem web stranice možete napraviti na stranici www.hr.fa.com

Detaljna pravila u PDF formatu možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Pratite nove nagradne igre na Facebooku i Instagramu

Oglasi

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE