NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeFinish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u SPAR-u i INTERSPAR-u

Finish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u SPAR-u i INTERSPAR-u

Nagradna igra se provodi od 01. veljače 2021. do 28. veljače 2021. na svim SPAR i INTERSPAR prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet prodavaonicu.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
6 x ekskluzivni SuperChef online tečaj u trajanju od 4h pojedinačne vrijednosti 1.000 kn
6 x Bosch štapni mikser + kuharica „Hrvatska za stolom“, pojedinačne vrijednosti 549 kn
50 x poklon paket (Finish tablete 16kom, Cillit Bang 750ml i Lysol 400ml)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika tvrtke Reckitt Benckiser d.o.o., Kontrast d.o.o. i New Level d.o.o. i članova njihovih obitelji.

Za ostvarivanje prava na sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem SPAR i INTERSPAR prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju proizvoda Finish, Cillit Bang i Lysol u minimalnoj vrijednosti 99,99 kn. Kupnja mora biti napravljena na jednom računu.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti prijavu s brojem računaa na jedan od načina:
1. Poslati SMS sadržaja: SPAR, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Ispuniti obrazac na www.finishnagradnaigra.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).
Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Napomene vezane uz sudjelovanje:
1. Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
2. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
3. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput.
4. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
5. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će 02.03.2021. u prostorijama priređivača nagradne igre Kontrast d.o.o., Florijana Andrašeca 22, Zagreb. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.finishnagradnaigra.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice nakon kupnje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE