NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeFinish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u Konzumu 2021

Finish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u Konzumu 2021

Nagradna igra se provodi od 01. ožujka 2021. do 31. ožujka 2021. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet trgovinu.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Giant ROAM E+ GTS električni bicikl, pojedinačne vrijednosti 16.962,50 kuna
2 x MS Energy Neutron N1 električni romobil, pojedinačne vrijednosti 1.999,99 kuna
47 x poklon paket (Finish Quantum 16tbl, Cillit Bang Naturally Powerfull 750ml i Lysol spray za dezinfekciju 400ml)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske ostvare kupnju proizvoda Finish, Cillit Bang i Lysol u minimalnoj vrijednosti 99,99 kn. Kupnja mora biti napravljena na jednom računu.

Prijavu za sudjelovanje je potrebno napraviti na jedan od sljedećih načina:
1. Poslati SMS sadržaja: FINISH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Ispuniti obrazac na www.finishnagradnaigra.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici. Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 02. travanja 2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije, a dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.finishnagradnaigra.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE