Finish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u Konzumu 2021

NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeFinish, Cillit Bang i Lysol nagradna igra u Konzumu 2021
Oglasi

Nagradna igra se provodi od 01. ožujka 2021. do 31. ožujka 2021. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet trgovinu.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
1 x Giant ROAM E+ GTS električni bicikl, pojedinačne vrijednosti 16.962,50 kuna
2 x MS Energy Neutron N1 električni romobil, pojedinačne vrijednosti 1.999,99 kuna
47 x poklon paket (Finish Quantum 16tbl, Cillit Bang Naturally Powerfull 750ml i Lysol spray za dezinfekciju 400ml)

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske ostvare kupnju proizvoda Finish, Cillit Bang i Lysol u minimalnoj vrijednosti 99,99 kn. Kupnja mora biti napravljena na jednom računu.

Oglasi

Prijavu za sudjelovanje je potrebno napraviti na jedan od sljedećih načina:
1. Poslati SMS sadržaja: FINISH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Ispuniti obrazac na www.finishnagradnaigra.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici. Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će 02. travanja 2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije, a dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.finishnagradnaigra.hr Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Za detaljna pravila nagradne igre i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Oglasi

Najnovije nagradne igre

Na popisu iznad se nalazi samo dio aktivnih nagradnih igara

Za sve najnovije nagradne igre kliknite OVDJE

Oglasi
   

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Izdvojene nagradne igre

Oglasi