Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Finish nagradna igra u Konzumu traje od 3.10.2019. do 13.11.2019. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet prodavaonicu.

Nagradni fond sastoji se od sljedećih nagrada:
5 x Bosch perilica posuđa, pojedinačne vrijednosti 3.149,00 kuna
10 x Konzum poklon bon vrijednosti 500,00 kuna
100 x Finish poklon paket

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju proizvoda Finish u minimalnoj vrijednosti 99,99 kuna. Kupnja mora biti napravljena na jednom računu. Za sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti na jedan od načina:
1. Poslati SMS sadržaja: FINISH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
2. Ispuniti obrazac na www.finishnagradnaigra.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).
Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će 14. 11. 2019. u prostorijama priređivača. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.finishnagradnaigra.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Za detaljna pravila Finish nagradne igre u Konzumu kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi