NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeFinish nagradna igra 2022: Blistav i čist dom uz Finish

Finish nagradna igra 2022: Blistav i čist dom uz Finish

Trajanje:

Finish nagradna igra traje od 02.06.2022. do 05.07.2022. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske, uključujući i Internet prodavaonicu.

Dobitnici

Dobitnici Finish nagradne igre su navedeni na OVOM LINKU

Nagrade:

  • 3 x Bosch perilica posuđa, pojedinačne vrijednosti 5.099 kuna
  • 3 x Bosch usisavač, pojedinačne vrijednosti 699 kuna
  • 20 x poklon paket (Finish Ultimate 15tbl, Finish machine clener 3tbl), pojedinačne vrijednosti 79,98 kuna

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Kontrast d.o.o., Reckitt Benckiser d.o.o. i New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Pravo na sudjelovanje se ostvaruje kupnjom proizvoda Finish u minimalnoj vrijednosti 99,99 kuna za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske. Kupnja mora biti napravljena na jednom računu.

Za sudjelovanje je potrebno broj računa prijaviti na jedan od načina:

  • Slanjem SMS poruke sadržaja: FINISH, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

    ili
  • Ispunjavanjem obrazac na www.finishnagradnaigra.hr (upisati broj računa, ime i prezime, ulicu i kućni broj, poštanski broj i mjesto, kontakt broj mobitela).

Sve prijave pohranit će se u centralnu bazu podataka iz koje će se izvlačiti dobitnici.

Napomene:

  • Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika glavnih nagrada održat će 08.07.2022. u prostorijama Priređivača.

Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Objava dobitnika

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.finishnagradnaigra.hr

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave. Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, sliku i slično) Priređivač može koristiti u svrhu upoznavanja javnosti s rezultatima nagradne igre bez naknade i dodatne suglasnosti dobitnika te da se oni mogu objaviti u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

Pravila Finish nagradne igre

Za detaljna pravila i prijavu putem web stranice posjetite www.finishnagradnaigra.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE