NaslovnicaIzdvojenoFINO nagradna igra: FINO te nagrađuje

FINO nagradna igra: FINO te nagrađuje

Trajanje:

FINO nagradna igra se provodi od 1.4.2022. do 30.4.2022. na Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu.

Nagrade:

 • 1 x Premium Visa Gold kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000 kuna *
 • 40 x Konzum poklon kartica s 1.000 kuna
 • kartica će biti valjana jednu godinu od dana izdavanja. Dobitnik temeljem Premium Visa Gold kartice neće imati pravo zamijeniti dobivenu nagradu za novac odnosno ostvariti pravo na isplatu iznosa kartice u cijelosti ili djelomično.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača (tvrtka FILIR d.o.o.) i tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske naprave kupnju bilo kojeg FINO proizvoda.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od načina:

a) slanjem SMS-a sadržaja FINO, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj,
poštanski broj i mjesto) na broj 60777 (2,40 kn/SMS)
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke.
ili
b) ispunjavanjem obrasca na www.fino.filir.hr

Napomene:

 • Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput
 • U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom
 • Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika tjednih nagrada “Konzum poklon kartica s 1.000 kuna” održat će se prema sljedećem rasporedu:

 • 11.4.2022. za prijave od 1.4. do 10.4.2022. (10 dobitnika)
 • 19.4.2022. za prijave od 11.4. do 17.4.2022. (10 dobitnika)
 • 25.4.2022. za prijave od 18.4. do 24.4.2022. (10 dobitnika)
 • 2.5.2022. za prijave od 25.4. do 30.4.2022. (10 dobitnika)

Izvlačenje dobitnika za glavnu nagradu “Premium Visa Gold kartica s raspoloživim iznosom potrošnje od 10.000 kuna” održat će se 2.5.2022.

Sva izvlačenja održat će se u prostorijama tvrtke New Level d.o.o., a dobitnici će biti izvučeni uz pomoć računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno pravilima ove nagradne igre. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku i načinu preuzimanja nagrade biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja.

Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici.

Pravila FINO nagradne igre

FINO nagradna igra počinje 1.4.2022., a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE