Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Foodcity nagradna igra 2017 traje od 3. travnja 2017. godine do 1. srpnja 2017. godine u svim restoranima Foodie, WokMe, MEX, PastaFasta, FreshME, Aladin kebab, Salatica, Fruteria, Čušpajz&Faširanac.

Nagradni fond sastoji se od:
Nagradnog vikend putovanja u talijanski zabavni par Gardaland za 4 osobe. Nagrada uključuje smještaj, polupansion i prijevoz u organizaciji putničke agencije Atlas d.d.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre naprave kupovinu bilo kojeg obroka u bilo kojem restoranu Foodie, WokMe, MEX, PastaFasta, FreshME, Aladin kebab, Salatica, Fruteria, Čušpajz&Faširanac – te ispune anketu koja se prikuplja na licu mjesta prvi tjedan u mjesecu. Broj računa također je potrebno upisati na anketu, ispuniti obavezne osobne podatke (ime i prezime, broj telefona, e-mail) te ubaciti u označenu kutiju. Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno napisan na anketi od strane iste ili druge osobe, ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika održat će se 03. srpnja 2017. godine u 14:00 h u prostorijama tvrtke Avenija d.o.o. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 7 dana od izvlačenja na Internet stranici www.foodcity.com.hr. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Za popis restorana i detaljna pravila posjetite foodcity.com.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi