Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Franck nagradna igra 2018 traje od 15. studenog 2018. godine do 31. prosinca 2018. godine. u Konzum prodavaonicama na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje:
1 x Potrošačka kartica s iznosom od 100.000,00 kuna
100 x Franck poklon paket

Franck nagradna igra – kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri Francka potrebno je na jednom računu u bilo kojoj Konzum trgovini na području Republike Hrvatske kupiti bilo koja dva pakiranja Franck Jubilarne kave 250 g, Franck Jubilarne Sensual kave 250 g, Franck Jubilarne Intense kave 250 g ili jedno duo pakiranje Franck Jubilarne kave 2 x 250 g.

Nakn kupnje broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina.
Pošaljite SMS sadržaja: FRANCK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
ili
ispunite web obrazac koji se nalazi OVDJE

Izvlačenje dobitnika održat će 3. 1. 2019. u prostorijama Francka. Izvlačenje dobitnika će biti provedeno uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od svakog izvlačenja na Internet stranici www.franck.eu. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od 8 dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave. Za detaljna pravila Franck nagradne igre kliknite OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi