NaslovnicaDobitnici nagradne igreFranck nagradna igra 2021 u Konzumu: Franck biraj i u bogatim nagradama...

Franck nagradna igra 2021 u Konzumu: Franck biraj i u bogatim nagradama uživaj!

Trajanje:

Franck nagradna igra traje od 8.11.2021. do 6.12.2021. na Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu.

Dobitnici Franck nagradne igre

Dobitnici Franck nagradne igre su navedeni OVDJE

Nagradni fond sastoji se od:

  • 1 x Automobil Volkswagen T-CROSS 1.0 TSI Life vrijednosti 143.106,96 kuna
  • 3 x Apple iPhone 13 128GB crni 5G, pojedinačne vrijednosti 5.599,00 kuna
  • 100 x Franck poklon paket vrijednosti 100,00 kuna

Pravo sudjelovanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici tvrtke Franck d.d. i zaposlenici ostalih tvrtki izravno uključenih u provedbu ove nagradne igre, kao ni članovi njihove uže obitelji.

Proizvodi koji sudjeluju u nagradnoj igri

U nagradnoj igri sudjeluje se kupnjom bilo kojeg Franck proizvoda (osim proizvoda koji se prodaju na stickove – Coffee&GO, 2u1, 3u1, 3u1 Strong, Ice Coffee, Funkcionalni napitci, Crema 9g), Gloria artikala i asortimana grickalica). 

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za trajanja nagradne igre na jednom računu u bilo kojoj Konzum prodavaonici na području Republike Hrvatske kupe bilo koji Franck proizvod, osim artikala koji se prodaju na stickove (Coffee&GO, 2u1, 3u1, 3u1 Strong, Ice Coffee, Funkcionalni napitci, Crema 9g), Gloria artikala i asortimana grickalica. 

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od dva načina:

  1. Slanjem SMS-a sadržaja: FRANCK, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60777. Cijena jednog SMS-a je 2,40 kuna s uključenim PDV-om.

ili

  1. Ispunjavanjem obrasca na internet stranici www.franck.eu (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela/telefona).

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev priređivača predočiti pri podizanju nagrade.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 7. prosinca 2021 u prostorijama Francka uz prisustvo tročlane komisije i javnog bilježnika. Dobitnici će biti izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika nagrada bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na internet stranici www.franck.eu.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Franck nagradna igra pravila i prijava

Franck nagradna igra 2021 traje do, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE