Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloNagradna igra FUTSAL EURO 2012

Nagradna igra FUTSAL EURO 2012

Oglasi
Oglasi

futsal-euro-prvenstvo-hrvatska-croatia-2012Nagradna igra priređuje se pod nazivom FUTSAL EURO 2012 u trajanju od 18.01.2012. do 05.02.2012., a nagrade će dodjeljivati po jedan puta dnevno u dvoranama Spaladium Arena u Splitu i Arena Zagreb u Zagrebu.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imaju fizičke osobe koje su prilikom kupnje ulaznica za UEFA FUTSAL EURO CROATIA 2012. ostavile svoje osobno ime i prezime te broj osobnog dokumenta ili OIB, a ujedno su prisutne na svome sjedalu u dvorani za vrijeme izvlačenja nagrada.

Nagradit će se 12 dobitnika sa po jednim vaučerom u vrijednosti od 7.500,00 kn (sedamtisućapetsto kuna i nula lipa) koji uključuje
– jednu ulaznicu za jednu od utakmica Hrvatska nogometne reprezentacije na UEFA EURO 2012 u Poljskoj
– troškove putovanja i smještaja u visini vrijednosti vaučera

Oglasi

Ukupna vrijednost svih nagrada, odnosno ukupno 12 vaučera iznosi 90.000,00 kn

Imena dobitnika objavljuju se javno na poluvremenima utakmica neposredno nakon izvlačenja.Dobitnika će se identificirati na njegovom sjedalu, a potom ga pozvati na teren da preuzme nagradu.
U slučaju da se dobitnika ne pronađe na njegovom sjedalu u roku od 5 minuta izvačenje će se ponoviti još 2 (dva) puta u poluvremenu te će se istim postupkom tražiti novi dobitnik.
Za slučaj da se nakon ukupno trećeg izvlačenja u poluvremenu ne pronađe dobitnika, izvlačenje će se ponoviti nakon završetka tekuće utakmice još najviše tri puta do pronalaska dobitnika.

Oglasi


OSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi