Garmin nagradna igra

Garmin nagradna igra traje od 14.6.2021. do 31.7.2021. na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond je vrijedan 14.490 kn
Na dan 16.6.2021 u službenim pravilima nije naveden popis nagrada

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske naprave kupnju bilo kojeg Garmin nautičkog uređaja ili sonde (osim dodatnog pribora i karata).

Za sudjelovanje u Gramin nagradnoj igri broj računa potrebno je poslati SMS-om sadržaja: GARMIN, vrsta uređaja*, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, poštanski broj i mjesto) na broj 60221. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.
* Vrstu uređaja navesti opisno, na primjer: ploter, autopilot, radar i slično.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.

Originalni račun potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te na zahtjev Priređivača predočiti pri podizanju nagrade. Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa. Svaki pojedini broj računa može biti iskorišten samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika nagrada održati će se 2. kolovoza 2021. u prostorijama priređivača uz prisustvo tročlane komisije. Dobitnici nagrada biti će izvučeni putem računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu. Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim Pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti podijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od osam dana od izvlačenja na stranici www.level.hr. Dobitnici će o osvojenoj nagradi biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja. Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, a način preuzimanja bit će dogovoren sa svakim dobitnikom pojedinačno. Ako dobitnici nagrade ne podignu u tom roku, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Detaljna pravila Garmin nagradne igre kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE