NaslovnicaSve nagradne igre u HrvatskojGelo nagradni natječaj: Pronađi svoj glas

Gelo nagradni natječaj: Pronađi svoj glas

Trajanje:

Gelo natječaj traje od 14.04.2023. do 05.05.2023. godine.

Nagrade:

  • 1 x prijenosne slušalice
  • 10 x GeloRevoice proizvod

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Na natječaju mogu sudjelovati sve punoljetne fizičke osobe sa stalnim boravkom u Republici Hrvatskoj koje se slažu s ovim pravilima sudjelovanja. Na natječaju ne smiju sudjelovati osobe zaposlene kod organizatora i članovi njihove obitelji.

Kako sudjelovati?

Osoba koja želi sudjelovati na natječaju (u nastavku sudionik) može od 14.04. do 05.05.2023. u skladu s ovim pravilima objaviti najljepšu stvar koju je podijelio/-la na sljedećoj aplikaciji https://www.gelorevoice.hr/nagradni-natjecaj-pronadji-glas. Za sudjelovanje na natječaju treba zatim unijeti sljedeće osobne podatke: svoje ime i prezime i e-adresu te suglasnost s uvjetima nagradnog natječaja.

Sudionik može sudjelovati na natječaju 1 put i može osvojiti 1 nagradu u žrijebu.

Sudjelovanjem na natječaju sudionik u cijelosti prihvaća ove opće uvjete sudjelovanja. Pravila i uvjeti objavljeni su i na internetskoj stranici organizatora www.gelorevoice.hr.

Izvlačenje dobitnika

Stručna komisija će 09.05.2023. u prostorijama Medis Adria d.o.o. napraviti žrijeb i nagraditi 11 prijavljenih.

Objava dobitnika i preuzimanje nagrada

Nagrađeni će biti obaviješteni o nagradi i preuzimanju nagrade putem e-adrese. Dobitnici će dobiti nagradu putem dostavne službe na navedenu kućnu adresu.

Nagrada nije prenosiva na drugu osobu. Nije moguća isplata nagrade u novcu. Popis dobitnika nagrada bit će objavljen u aplikaciji i na internetskoj stranici www.gelorevoice.hr.

Ako dobitnik nagrade u aplikaciji ne napiše, odnosno ne pošalje svoje podatke, odnosno ako ih navede nepotpuno ili nepravilno i/ili ako se dobitnika nagrade ne može obavijestiti i/ili ako se utvrdi da nije zadovoljio uvjete za sudjelovanje na nagradnom natječaju i/ili nije poštovao uvjete i/ili ako ne želi ispuniti obaveze u skladu s ovim uvjetima, a sve to u roku koji odredi organizator, dobitnik nagrade gubi pravo na nagradu.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite https://www.gelorevoice.hr/nagradni-natjecaj-pronadji-glas

Za detaljna pravila posjetite Gelo web stranicu.

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

1
0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x