NaslovnicaBesplatne nagradne igreGenerali: Blagdansko darivanje

Generali: Blagdansko darivanje

Trajanje:

Generali nagradna igra “Blagdansko darivanje” traje od 24.12.2021. do 31.12.2021. u 23:59 h.

Nagrade:

  • 4 x 1 blagdanska poklon vrećica, bočica za vodu, bežićni miš, kemijska olovka, rokovnik (jedna blagdanska poklon vrećica za svaki pojedini krug, od ukupno četiri kruga, nagradnog natječaja)

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja imaju sve punoljetne fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, koji imaju registrirani Facebook profil i prate profil Generli osiguranje Hrvatska.

Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici organizatora, marketinške i PR agencije koje sudjeluju u promociji natječaja te članovi njihovih užih obitelji.

Način sudjelovanja

Na službenoj Facebook stranici Generali osiguranja, u okviru objave namijenjenog nagradnog natječaja, sudionicima će biti postavljen zadatak da u polju namijenjenom za komentare objave kreativnu poruku, fotografiju ili videouradak.

Od sudionika se očekuje da:

  1. Na što zanimljiviji način odgovore na postavljeni zadatak
  2. Zaprate (follow) Facebook profil Generali osiguranje
  3. Označe objavu nagradnog natječaju sa „sviđa mi se“ (lajk).

Napomene:

  • Broj lajkova na komentare koji sudjeluju u natječaju neće se uzeti u obzir od strane žirija pri izboru dobitnika.
  • Komentar se mora objaviti s osobnog profila, nije dozvoljeno postavljati s lažnih (nevažećih) profila.

Odabir i objava dobitnika

Žiri će razmatrati sve odgovore koji ispunjavaju kriterije i proglasiti pobjednika isključivo na osnovu kreativnosti/zanimljivosti.
Pobjednik svakog kruga natječaja bit će izabran i obaviješten o preuzimanju nagrade najkasnije u roku 48 sati od dana završetka natječaja.

Dobitnik će biti kontaktiran ispod komentara s kojim je sudjelovao u natječaju te kroz Facebook inbox uz informacije o primopredaji nagrade.

Preuzimanje nagrade

Dobitnik je obvezan preuzeti nagradu najkasnije 7 dana od primitka poruke Organizatora odgovoriti na poruku i prihvatiti nagradu. U slučaju da dobitnik u navedenom roku ne obavijesti Organizatora o prihvaćanju nagrade, gubi pravo na dobivenu nagradu i žiri bira sljedećeg dobitnika po istim pravilima.

Dobitnik organizatoru mora ostaviti svoje osobne podatke (ime, prezime, kontakt telefon i e-mail adresu).

Pravila i prijava

Nagradna igra “Blagdansko darivanje” traje od 24.12.2021. do 31.12.2021., a za detaljnija pravila i prijavu posjetite https://www.generali.hr/nagradni-natjecaj

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE