Oglasi
Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloGhetaldus nagradna igra: Za malu svotu, osvoji automobil Toyotu

Ghetaldus nagradna igra: Za malu svotu, osvoji automobil Toyotu

Oglasi

Trajanje:

Ghetaldus nagradna igra traje od 15.03.2024. do 15.05.2024. na svim Ghetaldus prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske

Nagrade:

 • 1 x automobil Toyota Yaris Cross MY22 1.5 VVT-iE 5D M/T6 LUNA vrijednosti 20.401,50 EUR
 • 50 x Poklon bon Ghetaldus optike vrijednosti 100,00 EUR.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ima svaka punoljetna osoba s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koja se uključi u nagradnu igru u skladu s pravilima, osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod priređivača ili rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati?

 1. U razdoblju trajanja nagradne igre na bilo kojem Ghetaldus prodajnom mjestu napraviti kupnju u iznosu od najmanje 50,00 EUR
 2. Sačuvajte račun
 3. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedećih načina:
  • Slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi GHETALDUS, brojem računa, imenom i prezimenom sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku: GHETALDUS, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
   Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR s uključenim PDV-om.
   Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
   ili
  • Ispuniti obrazac na internetskoj stranici www.ghetaldus.hr (upisati broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te brojamobitela za kontakt)

Napomene:

 • Članovi Ghetaldus loyalty programa automatski ostvaruju dvostruko sudjelovanje u nagradnoj igri, odnosno svaka prijava loyalty članova će dva puta ući u izvlačenje. Da bi dodatna prijava bila automatski dodijeljena, potrebno je da broj mobitela s kojim se sudionik prijavljuje (s kojega je poslan SMS ili koji je upisan u obrazac) bude isti kao i broj mobitela u korisničkom profilu u Ghetaldus loyalty aplikaciji.
 • Sačuvati izvornik računa s kojim se sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri
 • Svaki Sudionik može sudjelovati u Nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom.
 • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 17.05.2024. u prostorijama priređivača GHETALDUS OPTIKA d.d., Ilica 56 za sve prijave od 15. ožujka 2024. do 15. svibnja 2024.

Oglasi

Ispravnost izvlačenja nagrada nadzirat će tročlana komisija, koju imenuje priređivač.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.ghetaldus.hr

Objava će biti uklonjena po isteku roka od 30 kalendarskih dana od dana objave.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti priređivača o osvojenoj nagradi.

Ako Dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 kalendarskih dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu, a priređivač će popis nepodignutih nagrada dostaviti Ministarstvu.

Ako Dobitnik ne može osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti osoba koju je on ovlastio, uz predočenje svoje identifikacijske isprave i pisane punomoći na kojoj je potpis Dobitnika ovjeren kod javnog bilježnika.

O preuzimanju nagrade Dobitnik potpisuje potvrdu koja sadrži ime i prezime, adresu stanovanja i potpis Dobitnika, kao i podatke o osvojenoj nagradi i datumu njezina preuzimanja. Trošak registracije i osiguranja automobila nosi dobitnik.

Oglasi

Pravila

Za sudjelovanje posjetite www.ghetaldus.hr/za-malu-svotu-osvoji-toyotu

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x