Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeGillette nagradna igra 2021 u trgovinama Plodina: Sad je pravi moment za...

Gillette nagradna igra 2021 u trgovinama Plodina: Sad je pravi moment za promjenu muškog zdravlja

Oglasi

Trajanje:

Gillette nagradna igra traje od 1.11.2021. do 30.11.2021. godine

Nagrade:

  • 1 x APPLE iPhone 13 Midnight 256GB
  • 3 x Samsung TV 55″ QLED 55Q80A
  • 10 x Plodine potrošački bon u vrijednosti 500 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Oglasi
Oglasi

Način sudjelovanja u Gilllete nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu BILO KOJE proizvode Gillette u minimalnoj vrijednosti 70 kn, u bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti prijavu na jedan od dva načina:

a) Poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
• gillette, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: gillette, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
b) Prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Sad je pravi moment za promjenu muškog zdravlja“ te upisati:
• ključna riječ: gillette, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: gillette, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Napomene:

  • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri
  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora
  • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
  • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje i objava imena dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 8. prosinca 2021. u 12:00 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

Oglasi
Oglasi

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene ovim pravilima, koje pristignu administratoru s datumom slanja najkasnije 30.11.2021. u 23:59 sati.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Dostava i isporuka nagrada

Dobitnike će osvojenoj nagradi obavijestiti administrator pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

Gillette nagradna igra 2021 traje do 30.11.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi