NaslovnicaKategorije nagradnih igaraKozmetika i zdravljeGillette nagradna igra 2021 u trgovinama Plodina: Sad je pravi moment za...

Gillette nagradna igra 2021 u trgovinama Plodina: Sad je pravi moment za promjenu muškog zdravlja

Trajanje:

Gillette nagradna igra traje od 1.11.2021. do 30.11.2021. godine

Nagrade:

  • 1 x APPLE iPhone 13 Midnight 256GB
  • 3 x Samsung TV 55″ QLED 55Q80A
  • 10 x Plodine potrošački bon u vrijednosti 500 kn

Pravo sudjelovanja

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne fizičke osobe s adresom prebivališta u Republici Hrvatskoj koji ispunjavaju uvjete igre.

U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati djelatnici, vlasnici i uprava priređivača, administratora i ostalih poduzeća uključenih u nagradnu igru, kao ni njihovi rođaci.

Način sudjelovanja u Gilllete nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi sudionici koji kupe u jednoj kupovini na jednom računu BILO KOJE proizvode Gillette u minimalnoj vrijednosti 70 kn, u bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske u periodu trajanja nagradne igre.

Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je napraviti prijavu na jedan od dva načina:

a) Poslati SMS poruku sljedećeg sadržaja na broj 60060:
• gillette, broj računa, ime i prezime, adresa i grad, datum rođenja
(Npr.: gillette, 1234/123/1, Ime i prezime, Ulica 5, Zagreb, 01.02.1980.)
Cijena slanja SMS poruke iznosi 2,40 kn (PDV uključen u cijenu).
ili
b) Prijaviti se na internetskoj stranici www.nagradne.hr pod igru „Sad je pravi moment za promjenu muškog zdravlja“ te upisati:
• ključna riječ: gillette, broj računa, ime i prezime, e-mail, adresa i kućni broj, grad, kontakt telefon i datum rođenja
(Npr.: gillette, 1234/123/1, ime i prezime, [email protected], Ulica 5, Zagreb, 091/123456, 01.02.1980)

Promocijska pakiranja (duo i/ili trio pack, 1+1 gratis pakiranje, poklon paketi, in&out pakiranja, mega i/ili giant box pakiranja i sl.) tretiraju se kao jedan proizvod jer su označeni jednim EAN/BAR kodom.

Napomene:

  • Identifikacijski dokument, na kojem moraju biti svi podaci kao i u prijavi u nagradnoj igri
  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre te predočiti prije podizanja nagrade na zahtjev administratora
  • U nagradnoj igri svaki kupac može sudjelovati neograničeni broj puta s različitim računima, ali može osvojiti samo jednu nagradu u ovoj nagradnoj igri i to onu za koju je prvo izvučen.
  • Po jednom računu je moguće poslati samo jednu prijavu. Svaka iduća prijava s istim brojem računa bit će nevažeća.

Izvlačenje i objava imena dobitnika

Javno izvlačenje dobitnika održati će se 8. prosinca 2021. u 12:00 sati u službenom sjedištu administratora (MPG d.o.o., Nova Ves 17, 10 000 Zagreb) te će se obaviti na temelju nasumičnog odabira dobitnika računalnim sustavom pod nadzorom javnog bilježnika i tročlane komisije za izvlačenje.

U nagradnom izvlačenju sudjelovat će sve važeće prijave, određene ovim pravilima, koje pristignu administratoru s datumom slanja najkasnije 30.11.2021. u 23:59 sati.

Imena dobitnika bit će objavljena u roku 15 dana od dana izvlačenja na www.nagradne.hr

Dostava i isporuka nagrada

Dobitnike će osvojenoj nagradi obavijestiti administrator pismeno u roku od osam dana od dana izvlačenja kako bi se ugovorili detalji preuzimanja nagrade i prikupili potrebni podaci za izdavanje nagrade.

Dobitnik treba surađivati s administratorom u svrhu predaje nagrada i administriranja sve potrebne dokumentacije.

Dobitnik ostvaruje pravo na nagradu tek nakon što administrator izvrši uvid u identifikacijski dokument i valjani račun, koji je izvučen, u protivnom gubi pravo na nagradu.

Nagrade se isključivo mogu dostaviti na adresu u RH.

Nagrade će biti dostavljene u roku od 30 dana od datuma izvlačenja. U slučaju da se nagrade vrate u sjedište administratora, administrator je dužan obavijestiti dobitnika u roku osam dana od dana kada je nagrada vraćena administratoru kako nagradu može preuzeti u roku od 10 dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ovoga članka ne podigne nagradu, gubi pravo na nagradu.

Kao dokaz preuzimanja nagrade administrator će koristiti potpisanu potvrdu o preuzimanju nagrade, a u slučaju da dobitnik ne pošalje potpisanu potvrdu (putem fax-a, e-maila ili pošte) administrator će koristiti poštansku povratnicu i/ili dostavnu prijevoznicu kao dokaz.

Pravila i prijava

Gillette nagradna igra 2021 traje do 30.11.2021, a za detaljna pravila i prijavu putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE