Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Glade nagradni natječaj traje od 09.10.2017. do 31.12.2017.

Nagradni fond se sastoji od:
1. Glavne nagrade – 1 x npr. American Express potrošačka kartica s uključenih 10.000,00 kn
2. Ostale nagrade – 99 x Glade poklon paket pojedinačne vrijednosti 100,00 kn

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je:
U razdoblju trajanja natječaja sudionici u nagradnom natječaju trebaju se prijaviti na microsite www.glade-blagdani.hr, uslikati svoj adventski vijenac napravljen od 4 Glade mirisne svijeće, uploadati sliku putem predviđene web forme i podijeliti fotografiju kao javnu/public objavu na Facebook privatnim profilima uz oznaku (hashtag) #gladeblagdani
Svaki sudionik u nagradnom natječaju može sudjelovati neograničeni broj puta, t.j. s više fotografija, ali može osvojiti samo jednu nagradu.

Stručni žiri sastavljen od članova organizatora i SC Johnson-a na temelju kreativnosti i estetike odabire 100 fotografija. Rezultati nagradnog natječaja i imena dobitnika bit će objavljeni na web stranici www.glade-blagdani.hr u roku od 8 dana od dana završetka nagradnog natječaja. Dobitnici nagrada će u roku od 8 (osam) dana biti obavješteni o dobivenoj nagradi na kontakt podatke s kojima su prijavljeni na nagradni natječaj. Dobitnici su dužni nakon obavjesti a u roku od 8 svoje osobne podatke i adresu potrebnu za dostavu osvojene nagrade.
Za detalje i prijavu posjetite http://www.glade-blagdani.hrNajnovije nagradne igre

Oglasi