NaslovnicaBesplatne nagradne igreGoranje Facebook natječaj: Osvoji mutipraktik u čizmice

Goranje Facebook natječaj: Osvoji mutipraktik u čizmice

Nagradni natječaj Gorenja Zagreb d.o.o. traje tijekom 06. prosinca 2020. godine do 23:59 sati na području Republike Hrvatske, a održava se na Facebook stranici Gorenja Hrvatska.

Nagrada je: Gorenje multipraktik

Pravo sudjelovanja imaju svi građani s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, osim djelatnika Gorenja Zagreb d.o.o., članova njihove uže obitelji te osoba koje stalno poslovno surađuju s Gorenjem. Dozvoljen je jedan unos po jednoj e-mail adresi/osobi/Facebook profilu.

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju “Osvoji multipraktik 2” potrebno je komentirati ispod slike nagradnog natječaja na Gorenje Hrvatska Facebook stranici najkasnije do 06. prosinca 2020. godine u 23:59 sati.

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 1 najbolji komentar.

Dobitnika treba dostaviti osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox odnosno putem poruke na Gorenje Hrvatska Facebook stranici.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 07. prosinca 2020. na Gorenje Hrvatska Facebook stranici uz nadzor komisije.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Gorenje Hrvatska Facebook stranici najkasnije 08. prosinca 2020. do 23:59 sati.

Dobitnik nagradu može preuzeti direktno u Gorenju u Zagrebu ili će mu biti poslana na adresu koju je naveo u prijavi, najkasnije u roku od 30 dana od objave.

Za pravila i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE