NaslovnicaBesplatne nagradne igreGorenje Facebook natječaj: Osvoji Gorenje ručni usisavač

Gorenje Facebook natječaj: Osvoji Gorenje ručni usisavač

Nagradni natječaj Gorenja održava se na Facebooku od 29.03.2021.godine do 31.03.2021. u 23:59 sati na području Republike Hrvatske.

Nagrada je:
1 x Gorenje ručni usisavač

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju potrebno je komentirati ispod slike nagradnog natječaja na Gorenje Hrvatska Facebook stranici najkasnije do 31.03.2021. godine u 23:59 sati.
Dobitnika će trebati dostaviti i osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox odnosno putem poruke na Gorenje Hrvatska Facebook stranici. (Ove podatke ostavlja samo dobitnik na nagradnom natječaju.)

Svaki sudionik sudjelovanjem u nagradnom natječaju automatski ulazi u bazu iz koje će se nagraditi 1 najbolji komentar.
Dozvoljen je jedan unos po jednoj e-mail adresi/osobi/Facebook profilu. Svaki unos podataka u bazu koji su nekompletni ili na bilo koji način neprihvatljivi neće ući u bazu za odabir dobitnika. Iz nagradnog natječaja automatski će se isključiti sudionici koji su nepotpuno unijeli svoje osobne podatke, višestruke prijave ili prijave generirane automatski.

Odabir dobitnika nagrada obavit će se 01.04.2021. na Gorenje Hrvatska Facebook stranici, a nadzirati će ga komisija.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Gorenje Hrvatska Facebook stranici najkasnije 02.04.2021. do 23:59 sati.

Dobitnik nagradu može preuzeti direktno u Gorenju u Zagrebu ili će mu biti poslana na adresu koju je naveo u prijavi, najkasnije u roku od 30 dana od objave.

Za sudjelovanje i pravila natječaja Gorenja kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE