Nagradni natječaj Gorenja traje od 30. travanja 2020. do 01. svibnja 2020. godine do 23:59 sati na području Republike Hrvatske na Facebook stranici Gorenja Hrvatska.

Nagradni fond uključuje:
1 x Gorenje stolni roštilj

Za sudjelovanje u nagradnom natječaju “Osvoji stolni roštilj“ potrebno je komentirati ispod slike nagradnog natječaja na Gorenje Hrvatska Facebook stranici najkasnije do 01.05.2020. godine u 23:59 sati. U komentaru opišite najluđe mjesto na kojem biste roštiljali da možete, a Gorenje će najkreativniji odgovor nagraditi upravo stolnim roštiljem.

Rezultati nagradnog natječaja bit će objavljeni na Facebook stranici Gorenje Hrvatska najkasnije 04. svibnja 2020. do 23:59 sati. Dobitnik treba dostaviti osnovne osobne podatke: ime i prezime, adresu prebivališta, broj mobitela i e-mail adresu u inbox odnosno putem poruke na Gorenje Hrvatska Facebook stranici. Dobitnik osvojenu nagradu može preuzeti direktno u Gorenju u Zagrebu ili će mu biti poslana na adresu koju je naveo u prijavi, i to najkasnije u roku od 30 dana od objave dobitnika.

Za sudjelovanje i detaljna pravila kliknite OVDJENajnovije nagradne igre

Oglasi