NaslovnicaBesplatne nagradne igreGrancereale nagradna igra na Facebooku

Grancereale nagradna igra na Facebooku

Trajanje:

Grancereale nagradna igra traje od 10.1.2022 do 17.01.2022 na društvenoj mreži Facebook

Nagradni fond:

  • GLAVNA NAGRADA:
    1 x paket keksa Grancereale: Keksi s voćem, Hrskavi keksi, Keksi s čokoladom, Keksi Classico

Kako sudjelovati u Grancereale nagradnoj igri?

U nagradnoj igri možete sudjelovati na način da pod objavom nagradne igre na stranici Grancereale Hrvatska riješite traženi zadatak i time

Pojedinačni sudionici u nagradnoj igri mogu sudjelovati samo jedanput, a višekratno se sudjelovanje računa kao jednokratno.

Izbor dobitnika nagrada

Izbor dobitnika nagrada obavlja stručna komisija provoditelja koja provjerava jesu li ispunjeni svi uvjeti za sudjelovanje i odabire pobjednika na temelju kreativnosti.

Dobitnik nagrade bit će objavljen na stranici Grancereale Hrvatska na mreži Facebook s imenom i prezimenom, odnosno s imenom svojeg profila na mreži Facebook.

Sva komunikacija s dobitnikom nagrade odvijati će se putem privatnih poruka na Facebooku, a nakon pribavljanja osobnih podataka, putem privatne poruke e-pošte s provoditeljem nagradne igre.

Obavještavanje i preuzimanje nagrada

Dobitnici nagrada bit će obaviješteni o nagradi u komentaru same objave nagradne igre, gdje će biti i označeni. Nakon označavanja osobe, dobitnik nagrade mora se javiti putem privatne poruke u roku od 24 sata, putem kojei šalje svoje osobne podatke za preuzimanje nagrade (ime, prezime, e-adresa, porezni broj i valjana kućna adresa). U slučaju da se neki od dobitnika nagrada u navedenom razdoblju ne odazove na izravnu poruku, smatrat će se da povlači svoje sudjelovanje u nagradnoj igri i da se istodobno odriče prava na nagradu. Organizator pridržava pravo da u tom slučaju ne dodijeli nagradu, odnosno da je dodijeli sljedećoj osobi u užem izboru stručne komisije.

Pravila i sudjelovanje

Grancereale nagradna igra traje do 17.01.2022, a za pravila i sudjelovanje kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE