Oglasi
NaslovnicaBesplatne nagradne igreGrancereale: Za hrskavost na svakom putu!

Grancereale: Za hrskavost na svakom putu!

Oglasi
Oglasi

Trajanje:

Grancereale nagradni natječaj traje od 6.5.2024 do 6.6.2024

Nagrade:

 • 8 x Garmin sat
 • 20 x ruksak
 • 500 x Grancereale keksi i limenki za pohranu keksa

Pravo sudjelovanja u nagradnom natječaju

Pravo sudjelovanja imaju svi građani stariji od 18 godina s prebivalištem u Republici Hrvatskoj. Pravo sudjelovanja nemaju zaposlenici Priređivača i povezanih društava priređivača te članovi njihovih užih obitelji (roditelji, supružnici, djeca, sestre i braća) te treće osobe koje su izvršitelji obrade podataka za Priređivača, koji su direktno uključeni u pripremu samog nagradnog natječaja, odnosno odabir dobitnika.

Kako sudjelovati?

Kupnja proizvoda Grancereale nije uvjet za sudjelovanje.

Oglasi

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Posjetiti www.zagrizidan.hr
 2. Riješiti zadatak
 3. Unijeti osobne podatke (ime i prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu)

Napomena

 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnom natječaju s više prijava, ali može biti nagrađen samo jednom.
 • Ukoliko po odabiru dobitnika bude utvrđeno da su dostavljeni podaci nepotpuni i/ili netočni, takva će prijava za sudjelovanje biti smatrana nevažećom.
 • U slučaju da ista prijava bude poslana od strane različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imat će samo prvi sudionik koji je napravio prijavu.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada obavit će se prema sljedećem rasporedu:

Oglasi
 • 1. krug tjedna nagrada: 14.5.2024. – izvlačenje između svih sudionika koji su sudjelovali u nagradnom natječaju od 6.5. do 13.5.2024.
 • 2. krug tjedna nagrada: 22.5.2024. – izvlačenje između svih sudionika koji su sudjelovali u nagradnom natječaju od 14.5. do 21.5.2024.
 • 3. krug tjedna nagrada: 30.5.2024. – izvlačenje između svih sudionika koji su sudjelovali u nagradnom natječaju od 22.5. do 29.5.2024.
 • 4. krug tjedna nagrada: 7.6.2024. – izvlačenje između svih sudionika koji su sudjelovali u nagradnom natječaju od 31.5. do 6.6.2024.
 • Odabir glavnih nagrada: 7.6.2024. – izvlačenje između svih sudionika koji su sudjelovali u nagradnom natječaju.

Tjedni odabiri:

U svakom tjednom odabiru, 125 dobitnika dobit će Grancereale paket koji uključuje paket Grancereale keksa (jedan okus keksa) i limenku Grancereale za pohranu keksa.

Glavne nagrade:

Oglasi
 • 20 dobitnika dobit će ruksak i Grancereale paket koji uključuje paket Grancereale keksa (jedan okus keksa) i limenku za pohranu keksa.
 • 8 dobitnika dobit će Garmin sat i Grancereale paket koji uključuje paket Grancereale keksa (jedan okus keksa) i limenku za pohranu keksa.

Objava dobitnika

Dobitnici će biti objavljeni na internetskoj stranici www.zagrizidan.hr i službenoj Facebook stranici Grancereale Hrvatska www.facebook.com/grancerealehrvatska najkasnije 12.6.2024.

Obavještavanje i preuzimanje nagrada 

Dobitnici će o nagradi biti obaviješteni putem e-mail pošte koju su naveli prilikom sudjelovanja. Nakon primljene e-pošte, dobitnik se mora javiti u roku od 24 sata i dostaviti svoje osobne podatke radi preuzimanja nagrade (ime, prezime, e-mail adresa, OIB i valjana adresa stanovanja).

U slučaju da neki od dobitnika ne odgovori na izravnu poruku u navedenom roku, smatrat će se da odustaje od sudjelovanja u nagradnoj igri te se ujedno odriče prava na nagradu. U tom slučaju organizator zadržava pravo ne dodijeliti nagradu odnosno, može je dodijeliti sljedećoj osobi u užem izboru stručnog povjerenstva.

Preuzimanje nagrada

Svi dobitnici dužni su, isključivo na zahtjev Priređivača, prilikom preuzimanja nagrade svoj identitet potvrditi važećim identifikacijskim dokumentom, u protivnom gube pravo na nagradu.

Dobitnicima će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu u roku od 45 radnih dana od objave rezultata nagradnog natječaja. Ukoliko nagrada ne stigne na kućnu adresu dobitnika u roku od 45 radnih dana od objave rezultata, a dobitnik u roku od narednih 15 dana ne javi da nagradu nije primio, Priređivač više nije odgovoran za neprimitak nagrade i ne može tu žalbu uvažiti.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.zagrizidan.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASAOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Oglasi0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x