NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloGRUNDIG vas vodi u Munchen na prvu utakmicu Bayerna u novoj sezoni...

GRUNDIG vas vodi u Munchen na prvu utakmicu Bayerna u novoj sezoni Bundeslige

grunding nagradna igra 2012 bundesliga bayernNagradna igra održava se maloprodajnim objektima prodavatelja audio i video tehnike u razdoblju od 24.04. do 30.06.2012. i ima samo jedno kolo.

Pravo sudjelovanja imaju svi građani koji u razdoblju od 24.04. do 30.06.2012. godine u bilo kojoj prodavaonici audio i video tehnike na području Republike Hrvatske kupe GRUNDIG TV LED aparat 32 VLE 2012 BF ili 40 VLE 2012 BF.

Kupci samo navedenih proizvoda za kupljeni proizvod dobiti će na blagajni kupon za nagradnu igru. Na kupon je potrebno upisati slijedeće podatke: ime i prezime, adresu i telefon, naziv (tip) kupljenog aparata i broj jamstvenog lista. Paralelno, na blagajni se doobiva informacije o mogućnosti upisivanja svojih podataka (ime i prezime, adresu i telefon, tip kupljenog aparata i broj jamstvenog lista) na za to pripremljen obrazac na web stranici priređivača www.grundig-intermedia.hr

Za kupce koji se odluče učestvovati slanjem kupona, ispunjeni kupon treba poslati na adresu priređivača:
GRUNDIG INTERMEDIA GmbH, Predstavništvo u R.Hrvatskoj
J.Marohnića 3
10000 Zagreb
Hrvatska

Fond nagrada sastoji se od:
1. Putovanje u Munchen na otvorenje nove sezone Bundesliga, prva utakmica kluba Bayern Munchen: 3 dobitnika po 2 paketa aranžmana; zrakoplovna karta Zagreb-Muenchen-Zagreb; karta za utakmicu; transferi aerodrom-hotel-aerodrom; spavanje u hotelu sa doručkom

Izvlačenje nagrada održat će se u sjedištu priređivača na adresi Zagreb, J.Marohnića 3 dana 09.07.2012. godine s početkom u 10 sati.

Imena dobitnika biti će objavljena na web stranici priređivača, www.grundig-intermedia.hr u roku od (8) osam dana od dana izvlačenja. Dobitnici nagrada biti će pismeno obaviješteni o dobivenoj nagradi.

Pravila nagradne igre možete pronaći ovdje

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE