NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHeineken nagradna igra: Nazdravi za cool nagrade

Heineken nagradna igra: Nazdravi za cool nagrade

Trajanje:

Heineken nagradna igra traje od 12.08.2022. do 18.09.2022. na svim prodajnim mjestima KONZUM plus d.o.o.

Nagrade:

 • 40 x Stolni nogomet, pojedinačne vrijednosti 2.783,48 kuna s uračunatim PDV-om
 • 100 x Sportska jakna
 • 100 x Sportska torba

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve punoljetne osobe osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod Priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je u razdoblju trajanja nagradne igre

 1. Kupiti bilo koji proizvod iz Heineken asortimana (Heineken Original ili Heineken 0.0) na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu na području Republike Hrvatske (uključujući i Konzum internet trgovinu)
 2. Prijaviti se za sudjelovanje na jedan od sljedeća dva načina:
  • Slanjem SMS-a na telefonski broj 60777 s ključnom riječi HEINEKEN, brojem računa, imenom i prezimenom Sudionika te njegovom adresom stanovanja (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto), tj. upućivanjem SMS-a na navedeni broj u sljedećem obliku: HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
   ili
  • Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).

Cijena slanja SMS poruke je 2,40 kune s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 2,40 kuna. S obzirom na mogući dodatni trošak u slučaju prelaska u novu poruku, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.

Napomene:

 • Izvornik računa s kojim se Sudionik prijavio za sudjelovanje u nagradnoj igri, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do završetka nagradne igre. Priređivač ima pravo tražiti izvornik računa na uvid pri preuzimanju nagrade.
 • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
 • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jednom. U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
 • Svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju bude prvi puta izvučen.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika nagrada održat će se 19.09.2022.

Objava dobitnika

Priređivač će objaviti dobitnike (ime, prezime, mjesto stanovanja te podatak o osvojenoj nagradi) u roku od 8 kalendarskih dana od dana izvlačenja na internetskoj stranici www.heineken.com/hr

Obavijest dobitnicima o osvojenoj nagradi

Priređivač će obavijestiti svakog dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona s kojeg je poslana dobitna SMS poruka ili je upisan u obrazac na internetskoj stranici.

Preuzimanje nagrada

Dobitnik preuzima nagradu u roku od 30 kalendarskih dana od dana primitka obavijesti.

Ako Dobitnik ne preuzme nagradu u roku od 30 kalendarskih dana, u narednom roku od 8 kalendarskih dana od isteka prethodno navedenog roka priređivač će ponovno obavijestiti Dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 kalendarskih dana od dana primitka dodatne obavijesti. Ako Dobitnik ni u tom naknadnom roku ne preuzme nagradu, gubi pravo na nagradu

Pravila i sudjelovanje

Za prijavu kliknite OVDJE

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE