Oglasi
Oglasi
NaslovnicaKategorije nagradnih igaraPivo i sokoviHeineken nagradna igra: Osvoji game zonu!

Heineken nagradna igra: Osvoji game zonu!

Oglasi

Trajanje:

Heineken nagradna igra traje od 02.04.2024. do 12.05.2024. na svim prodajnim mjestima Plodine d.d., Rijeka, Ružićeva 29, OIB 92510683607 na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

 • 4 x Game zona (uključuje gaming stolicu, Logitech volan, SONY PlayStation 5, igru F1 23), pojedinačne vrijednosti 2.141,64 EUR
 • 60 x Putni kofer pojedinačne vrijednosti 104,38 EUR

Priređivač:

HEINEKEN HRVATSKA d.o.o., Karlovac, Dubovac 22, OIB 26057862389

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ima svaka punoljetna osoba koja se uključi u Nagradnu igru u skladu s ovim Pravilima, osim osoba koje su zaposlene ili na drugi način rade kod Priređivača te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca, osobe koje su zaposlene ili na drugi način rade kod pravnih osoba koje na bilo koji način sudjeluju u priređivanju i organizaciji Nagradne igre i/ili izvlačenju dobitaka i/ili imaju pristup podacima vezanim za priređivanje Nagradne igre te njihovi bračni ili izvanbračni drugovi, roditelji i djeca.

Oglasi

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. U razdoblju trajanja nagradne igre kupiti bilo koji proizvod iz asortimana Heineken piva (Heineken Original, Heineken Silver ili Heineken 0.0) na bilo kojem Plodine prodajnom mjestu na području RH.
 2. Prijaviti račun za sudjelovanje putem SMS na 60777 sadržaja: HEINEKEN, broj računa, ime i prezime, ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto
  ili
  Ispunjavanjem obrasca na internetskoj stranici heineken.com/hr (upisivanjem broja računa, imena i prezimena, ulice i kućnog broja, poštanskog broja i mjesta te broja mobitela za kontakt).
 3. Račun kojim se prijavljujete za sudjelovanje potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre.

Napomena

 • Cijena slanja SMS poruke je 0,32 EUR s uključenim PDV-om. Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). SMS poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u novu poruku te će svaka od njih biti naplaćena od strane mobilnog operatera po cijeni od 0,32 EUR. Preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke.
 • Svaki sudionik može osvojiti jednu nagradu, onu za koju je prvi puta izvučen.
 • Sudionici mogu sudjelovati neograničen broj puta s različitim brojevima računa.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje Dobitnika nagrada održat će se 14.05.2024. u uredskim prostorijama Partnera za sve prijave od 2. travnja 2024. do 12. svibnja 2024. DObitnici će se izvlačiti slučajnim odabirom putem aplikacije.

Objava dobitnika

Priređivač se obvezuje obavijestiti svakog Dobitnika o osvojenoj nagradi i načinu njezina preuzimanja najkasnije u roku od 8 dana od dana izvlačenja putem SMS poruke upućene na pretplatnički broj telefona koji je Sudionik koristio za prijavu na nagradnu igru.

Preuzimanje nagrada

Nagrada se preuzima u roku od 30 kalendarskih dana od primitka obavijesti o osvojenoj nagradi. Ako dobitnik ne preuzme nagradu u navedenom roku, u narednih 8 kalednarsih dana od isteka Priređivač će ponovno obavijestiti dobitnika putem SMS poruke da preuzme nagradu u roku od 15 dana od primitka obavijesti. Ako ju ne podigne ni u tom roku, gubi na nju pravo.

Napomena

 • Ako Dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti osoba koju je on ovlastio, uz predočenje svoje identifikacijske isprave i pisane punomoći na kojoj je potpis Dobitnika ovjeren kod javnog bilježnika.
 • Osvojena nagrada nije zamjenjiva za novac ili neku drugu nagradu.
 • O preuzimanju nagrade Dobitnik potpisuje potvrdu koja sadrži ime i prezime, adresu stanovanja i potpis Dobitnika, kao i podatke o osvojenoj nagradi i datumu njezina preuzimanja.

Pravila

Za pronalazak najbliže Plodine trgovine posjetite Supermarketi | Plodine

Za detaljna pravila kliknite OVDJEOSTALE NOVE NAGRADNE IGRE POGLEDAJ ISPOD OGLASA

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x