NaslovnicaVelikeHell nagradna igra 2022: Hell limenke kupi i PS5 pokupi!

Hell nagradna igra 2022: Hell limenke kupi i PS5 pokupi!

Trajanje:

Hell nagradna igra traje od 15.12.2021. do 31.01.2022. na području Republike Hrvatske.

Nagrade:

Nagradni fond sastoji se od:

  • 3 x PlayStation 5, pojedinačne vrijednosti 4.276,67 kn
  • 3 x Xiaomi Mi Electric Scooter Essential, pojedinačne vrijednosti 2.699,10 kn
  • 5 x Xiaomi Redmi Note 9 Pro, pojedinačne vrijednosti 1.709,10 kn
  • 100 x Poklon paket Hell proizvoda, pojedinačne vrijednosti 143,76 kn

Pravo sudjelvanja

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe osim zaposlenika priređivača i zaposlenika tvrtke New Level d.o.o., kao ni članovi njihove uže obitelji.

Način sudjelovanja u nagradnoj igri

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje za vrijeme trajanja nagradne igre kupe bilo koja dva Hell Energy napitka na istom računu na bilo kojem prodajnom na području Republike Hrvatske.

Broj računa potrebno je prijaviti slanjem SMS poruke sadržaja: HELL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica, mjesto i poštanski broj) na broj 60777. Cijena SMS poruke je 2,40 kn, PDV uključen.

Napomene:

  • Originalni račun, kao dokaz o kupovini, potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre.
  • Priređivač ima pravo tražiti original računa na uvid pri podizanju nagrade.
  • Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim brojevima računa.
  • Svaki pojedini račun može biti iskorišten samo jedanput.
  • U slučaju da račun s istim brojem bude ponovno poslan od strane iste ili druge osobe ta će prijava biti proglašena nevažećom.
  • Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu.

Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog
navedenoga, preporuka je ne koristiti navedene znakove u tekstu SMS poruke. Maloljetne osobe mogu u nagradnoj igri sudjelovati samo uz suglasnost roditelja ili skrbnika.

Izvlačenje i objava dobitnika

Izvlačenje dobitnika održat će se 1.2.2022. u prostorijama priređivača, a dobitnici će biti izvučeni pomoću računalne aplikacije, metodom slučajnog odabira. Izvlačenje dobitnika će nadzirati tročlana komisija te će se o tijeku izvlačenja voditi zapisnik.

Komisija će provjeriti je li dobitnik sudjelovao u nagradnoj igri sukladno ovim pravilima. U slučaju da se njegova prijava proglasi nevažećom, nagrada će biti dodijeljena sljedećem izvučenom sudioniku koji ima pravo na nagradu.

Jedna osoba može osvojiti samo jednu nagradu, onu za koju je prvi put izvučena.

Imena svih dobitnika bit će objavljena u roku od 8 dana od izvlačenja na internet stranici www.alca.hr.

Preuzimanje nagrada

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni u roku od osam dana od izvlačenja.

Dobitnici moraju preuzeti nagradu u roku od 30 dana od dana primitka obavijesti o dobivenoj nagradi, uz predočenje identifikacijske isprave.
Ako dobitnici nagrade ne podignu u roku od 30 dana, bit će ponovno obaviješteni i nagrade će moći podignuti u roku od 15 dana od dana primitka dodatne obavijesti.

Ako dobitnik nije u mogućnosti osobno preuzeti svoju nagradu može je preuzeti od dobitnika ovlaštena osoba, također uz predočenje identifikacijske isprave.

Ako je dobitnik maloljetna osoba, nagradu mogu, uz predloženu odgovarajuću dokumentaciju u njegovo ime preuzeti njegovi roditelji ili skrbnici. Sudjelovanjem u ovoj nagradnoj igri sudionici se slažu da, ako postanu dobitnici nagrada, njihove osobne podatke (ime i prezime, adresu, sliku i slično).

Pravila Hell nagradne igre

Hell nagradna igra 2022 traje do 31.01.2022., a za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE