NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDjecaHenkel i dm te nagrađuju: Nagradna igra uz Ceresit STOP, Loctite i...

Henkel i dm te nagrađuju: Nagradna igra uz Ceresit STOP, Loctite i Pattex

Henkel nagradna igra održava se od 1.11.2020. do do 31.1.2021. godine u Hrvatskoj u svim dm-drogerie markt d.o.o. trgovinama u Hrvatskoj u kojima se prodaju Ceresit STOP, Loctite i Pattex proizvodi.

Nagradni fond se sastoji od sljedećih nagrada:
5 x 350 kuna na dm darovnoj kartici
20 x 250 kuna na dm darovnoj kartici

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri i pravo na nagradu imaju sve pravno i poslovno sposobne fizičke osobe, starije od 18 godina sa stalnim prebivalištem i
poštanskom adresom u Hrvatskoj. U nagradnoj igri isključeni su djelatnici društva „Henkel Croatia“, djelatnici dm–drogerie
markt d.o.o. i članovi njihovih užih obitelji te svi ostali zaposleni ili u bilo kakvom odnosu s priređivačem.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda nagradne igre za vrijeme trajanja nagradne igre, na bilo kojem dm prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj. Svatko tko je kupio proizvod nagradne igre bilo koje vrste za vrijeme trajanja nagradne igre, na mjestu nagradne igre i sačuvao račun kao dokaz o kupnji, može sudjelovati u nagradnoj igri.
Natjecatelji sudjeluju u natjecanju tijekom trajanja nagradne igre:
a) slanjem čitljive kopije računa za proizvod nagradne igre poštom na adresu
Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10 000 Zagreb, sa sloganom na omotnici „Henkel i dm te nagrađuju!“
ili
b) slanjem skeniranog računa za proizvod nagradne igre (u čitljivom obliku i formatu koji se može uobičajeno otvoriti u svim preglednicima), na e-mail adresu [email protected] sa sloganom kao naslov maila „Henkel i dm te nagrađuju!“ Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem računa svaki put kupnjom pojedinačnog odgovarajućeg proizvoda nagradne igre, prema ovim Pravilima. Jedan broj računa može se poslati samo jednom.

Računi kupnje izvan navedenih datuma nemaju pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Izvlačenje dobitnika nagrada je javno i održat će se 08. veljače 2021. u prostorijama Henkel Croatia d.o.o., Budmanijeva 1, 10 000 Zagreb u 11:00 sati u prisustvu 3 predstavnika tvrtke Henkel Croatia d.o.o.

Dobitnici nagrada će biti obaviješteni o nagradi putem e-mail adrese koju su poslali zajedno sa svojim podacima, najkasnije sedam radnih dana nakon izvlačenja
rezultata. Nagrade će se moći preuzeti u dogovoru s priređivačem, najkasnije 30 dana od primitka obavijesti o dobivenoj nagradi. Dobitnik je dužan ili e-mailom ili poštom uz račun dostaviti kako slijedi: ime, prezime, adresa i poštanski broj u Hrvatskoj.

Za detaljna pravila u PDF formatu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE