NaslovnicaKategorije nagradnih igaraDeterdženti i sredstva za čišćenjeHenkel nagradna igra 2020 uz Silan, Persil, Perwoll, Somat i Pur u...

Henkel nagradna igra 2020 uz Silan, Persil, Perwoll, Somat i Pur u Konzum prodavaonicama

Henkel nagradna igra traje u razdoblju od 10. rujna 2020 do 7. listopada 2020. na svim Konzum prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske uključujući i Konzum internet trgovinu.

Nagradni fond uključuje:
5 x Konzum bon vrijednosti 1.000 kn
50 x Konzum bon vrijednosti 200 kn
50 x Henkel poklon paket vrijednosti 100 kn

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe. Iz sudjelovanja u nagradnoj igri su isključeni djelatnici društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. koja je nadležna za prikupljanje SMS poruka, te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda proizvoda Silan, Persil, Perwoll, Somat ili Pur za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem Konzum prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Nakon kupovine za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je prijaviti broj računa slanjem SMS poruke sadržaja “HENKEL, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)” na broj 60221 (Primjer SMS poruke: HENKEL, 12345/1230/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn, a PDV je uključen u navedenu cijenu.

Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev priređivača nagradne igre isti pokazati. Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa može se poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 8. listopada 2020. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Izvlačenje dobitnika izvršit će se računalnom aplikacijom, slučajnim odabirom iz baze poslanih SMS poruka.

Popis dobitnika svih nagrada bit će objavljeni nakon završetka nagradne igre na internet stranici level.hr. Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od osam dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, Priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade. Za detaljna pravila nagradne igre kliknite OVDJE

Službena stranica s popisom dobitnika se nalazi ovdje

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE