NaslovnicaIzdvojenoHenkel nagradna igra u BIPI: Men nagradna igra uz Fa, Schauma, Taft...

Henkel nagradna igra u BIPI: Men nagradna igra uz Fa, Schauma, Taft i Vademecum

Henkel nagradna igra održava se u razdoblju od 10.6.2021 do 7.7.2021. na svim BIPA prodajnim mjestima na području Republike Hrvatske.

Nagradni fond uključuje sljedeće nagrade:
3 x Električni romobil Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2, pojedinačne vrijednosti 3.599,00 kuna
10 x Brijaći aparat Philips OneBlade QP2520/30, pojedinačne vrijednosti 289,00 kuna
30 x Poklon paket

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri imaju sve fizičke osobe osim djelatnka društva Henkel Croatia d.o.o. i New Level d.o.o. te članovi njihovih užih obitelji. Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima tj. ako su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika.

Pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri ostvaruje se kupnjom bilo kojeg proizvoda za mušku njegu Fa, Schauma, Taft ili Vademecum (osim Vademecum Junior asortimana) za vrijeme trajanja nagradne igre na bilo kojem BIPA prodajnom mjestu u Republici Hrvatskoj.

Broj računa potrebno je prijaviti na jedan od da načina:
1. slanjem SMS poruke sadržaja „MEN, broj računa, ime i prezime, adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)“ na broj 60221 (Primjer: MEN, 12345/7407/1, Ivana Horvatic, Glavna ulica 1, 10000 Zagreb). Cijena SMS poruke je 2,40 Kn. U cijenu je uključen PDV.
Duljina SMS poruke ograničena je na 160, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (npr. č, ć, đ, š, ž). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti posebne znakove u tekstu SMS poruke.
ili
2. Ispunjavanjem obrasca za Internet stranici www.bipa.hr (potrebno je upisati broj računa, ime i prezime, adresu i kontakt broj mobitela).
Dokaz o kupnji je račun koji će kupci dobiti na blagajni. Sudionici nagradne igre moraju do kraja nagradne igre čuvati račun te na zahtjev Priređivača nagradne igre isti pokazati. Nikakvi drugi predmeti neće biti prihvaćeni kao dokaz o kupnji.

Jedna osoba može sudjelovati s neograničenim brojem različitih računa. Jedan broj računa dozvoljeno je poslati samo jedanput. U slučaju da isti broj računa bude ponovo poslan od strane iste ili od različitih osoba, pravo na sudjelovanje u nagradnoj igri imat će samo prva prijava tog
broja računa.

Izvlačenje dobitnika održat će se 8. srpnja 2021. u prostorijama tvrtke Henkel Croatia d.o.o. uz prisutnost tročlane komisije te će se o izvlačenju voditi zapisnik. Popis dobitnika svih nagrada bit će objavljen nakon završetka nagradne igre na stranici www.bipa.hr.

Dobitnici će o dobitku biti obaviješteni pismeno ili telefonski, u roku od osam dana nakon izvlačenja. Način preuzimanja nagrade dogovorit će se sa svakim dobitnikom pojedinačno. Prilikom preuzimanja nagrade dobitnik obavezno treba predočiti račun na kojem je naznačena kupnja proizvoda. Dobitnik mora preuzeti nagradu u roku od 30 dana nakon primljene obavijesti o nagradi uz predočenje osobne iskaznice. Ako se nagrada ne preuzme u spomenutom roku, priređivač će ponovo u roku od 8 dana obavijestiti dobitnika o dobitku i odrediti naknadni rok od 8 dana od prijema obavijesti za podizanje nagrade.

Henkel “Men nagradna igra 2021” traje do 7.7.2021, a za detaljna pravila i prijau putem web stranice kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE