NaslovnicaBesplatne nagradne igreHenkell nagradni natječaj: Osvoji godišnju zalihu Henkell Piccola

Henkell nagradni natječaj: Osvoji godišnju zalihu Henkell Piccola

Trajanje:

Henkell natječaj se održava u razdoblju od 01.09. (20:00 sati) do 15.09.2021. (23:59 sati).

Nagrada:

1 x Henkell Piccolo poklon-paketa, a jedan paket uključuje 192 Henkell Piccolo pjenušca

Pravo sudjelovanja

U nagradnom natječaju mogu sudjeovati sve fizičke osobe satrije od 18 godina koje su državljani Republike Hrvatske i imaju prijavljeno prebivalište na teritoriju Republike Hrvatske, nalaze se na teritoriju Republike Hrvatske i korisnici su Facebooka i/ili Instagrama.

Zaposlenici i članovi uže obitelji zaposlenika priređivača te bilo koja druga osoba povezana s ovim Natječajem ne mogu sudjelovati u natječaju. Sudionici natječaja ne mogu biti pravne osobe.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje u natječaju Sudionici trebaju na mrežnim stranicama Henkell Hrvatska (www.henkell.com.hr) u predviđenom polju napisati s kime žele podijeliti užitak uživanja u godišnjoj zalihi Henkell Piccola i zašto je baš ta osoba najbolji partner za uživanje u pjenušcu.

Jedan sudionik može sudjelovati u natječaju s neograničenim brojem prijava. S jednim računom korisnik može poslati jednu prijavu. Svaka nova prijava postaje važeća ukoliko je poslana s novim računom.

Odabir dobitnika

Dobitnici natječaja bit će proglašeni prema odluci stručnog žirija prema kriterijima kreativnosti i originalnosti.

Ukoliko 50 ili više prijava sudionika Natječaja budu imali istu ocjenu, u tom će slučaju navedene jednako ocijenjene prijave biti vraćene na ponovno žiriranje.

Objava dobitnika

Dobitnik će biti objavljen na facebook stranici Henkell Hrvatska (https://www.facebook.com/henkellcroatia) I mrežnoj sranici Henkell Hrvatska (www.henkell.com.hr) najkasnije do 20. Rujna 2021. Godine. Objavljeni dobitnici trebaju administratoru Facebook i mrežne stranice Henkell Hrvatska poslati sljedeće podatke: ime i prezime, adresu, grad, poštanski broj, broj mobitela za potrebe provjere i slanja nagrade.

Nagrade će pobjednicima biti dostavljene na adresu koju su poslali administratoru Facebook i mrežne stranice Henkell Hrvatska.

Rok za dostavu nagrade je 45 dana od datuma objave dobitnika. Jedan Sudionik može nagradu osvojiti samo jednom.

Pravila i sudjelovanje

Za detaljna pravila i sudjelovanje posjetite henkell.com.hr

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE