NaslovnicaBesplatne nagradne igreHervis Sprint do zlatnog petka!

Hervis Sprint do zlatnog petka!

Trajanje:

Nagradni natječaj Hervisa traje u razdoblju od 10.11.2023. do 26.11.2023.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • SKIJE ROSIGNOL HERO CARVE MT Set za skijanje u vrijednosti 379,99 €
 • Utješne nagrade:
  • KACIGA ZA SKIJANJE SALOMON ICON VISOR WHITE Kaciga za skijanje u vrijednosti 133,00€ ili SALOMON ICON VISOR BLACK/GREEN Kaciga za skijanje u vrijednosti 133,00€
  • OBUĆA ZA TRČANJE ASICS GEL-TRABUCO 11 GTX Ženska obuća za trčanje u vrijednosti 169,99€ Ili ASICS GEL-TRABUCO 11 GTX Muška obuća za trčanje u vrijednosti 169,99€

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo na sudjelovanje imaju svi punoljetni državljani Republike Hrvatske. U nagradnoj igri ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača te članovi njihove uže obitelji.

Kako sudjelovati?

Za sudjelovanje potrebno je:

 1. Za vrijeme trajanja nagradne igre učlaniti se u Hervis SportsClub putem web stranice www.hervis.hr ili Hervis aplikacije za iPhone ili Android mobitele, od 10.11.2023. do 26.11.2023.

Učlanjenjem u HSC klub dobivate dodatne pogodnosti:

 • 10 % popusta na prvu kupnju
 • Voucher za dodatnih 10 € popusta pri prvoj prijavi na Hervis newsletter
  od 10.11. do 26.11.2023!
 • SVI ČLANOVI HSC kluba dobivaju besplatnu dostavu za narudžbe od 10.11 do 26.11.2023!

Napomena

 • Jedan sudionik može se više puta prijaviti putem web stranice, dok svaki sudionik može osvojiti samo jednu nagradu za vrijeme trajanja nagradne igre.
 • Ako sudionik djelomično ili nepotpuno ispuni upitnik, a izvučen je kao dobitnik nagrade, takav će se dobitnik smatrati nevažećim te mu se neće dodijeliti nagrada.
 • U slučaju da upitnik ispunjen od strane istog sudionika bude izvučen više puta, drugi i svaki slijedeći upitnik će biti proglašen nevažećim.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje nagrada(e) bit će najkasnije 28.11.2023. (48 sati nakon datuma zatvaranja prijava za sudjelovanje). Izvlačenje će nadzirati tročlana komisija te će se voditi zapisnik.

Objava dobitnika

Organizator će dobitnike nagrade obavijestiti e-poštom koju je naveo prilikom registracije za nagradnu igru i od njega će se tražiti da to potvrdi u roku od 3
kalendarska dana
.
Ako sudionik ne potvrdi prihvaćanje nagrade u roku od 7 kalendarskih dana odprimitka obavijesti o nagradi, nagrada će biti poništena. U tom slučaju dobitnik će se nagradne igre ponovno izvlačiti. Ako ni ovdje dobitnik to ne potvrdi u roku od 2 kalendarska dana od primitka, nagrada će biti poništena.

Preuzimanje nagrada

Nakon potvrde od strane dobitnika, ta će nagrada biti odmah poslana na odgovarajući način (npr. bonovi za odmor poštom, nagrade u naravi poštom ili paketnom službom). Svi dobitnici dužni su svoj identitet, prilikom preuzimanja nagrada, potvrditi vlastitom
osobnom iskaznicom.

Napomena

 • Priređivač se obvezuje 5% utvrđene vrijednosti nagradnog fonda odmah uplatiti u korist Hrvatskog Crvenog križa.
 • Dobitnici svih nagrada nemaju pravo tražiti zamjenu nagrade za neku drugu vrstu nagrade ni isplatu novčane protuvrijednosti osvojene nagrade.
 • Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.

Pravila i sudjelovanje

Za sudjelovanje posjetite www.hervis.hr

Za detaljna pravila kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

0
Voljeli bi čuti vaše mišljenje ili pitanje. Nije potrebna registracija. Samo kliknite +x