Za obavijesti o najnovijim nagradnim igrama pratite nas putem
Facebooka ili Instagrama

Hipp nagradna igra traje od 11.03.2019. do 17.03.2019.

Fond nagrada sastoji se od 7 nagrada:
7 x HiPP dječji bicikl/guralica – pojedinačna vrijednost 455,00 kuna.

Svaki dan u periodu od 11.03.2019. do 17.03.2019. na web stranici hipp.hr u kategoriji mlijecne-formule/savjeti/kinder-mlijeko-i-vitamin-d/ biti će objavljena nagradna igra ”HiPP vlak vitamina D” u kojoj je potrebno drveni vlakić popuniti sa 7 slika namirnica koje sadrže najviše vitamina D.

Oglas

Pravo sudjelovanja imaju svi građani (osim djelatnika HiPP Croatia d.o.o. i članova njihove uže obitelji) s prebivalištem u Republici Hrvatskoj koji uspješno odigraju objavljenu igru ”HiPP vlak vitamina D” te nakon odigrane igre ispune ponuđeni obrazac. Svaka osoba može odigrati igru neograničen broj puta, ali prilikom izvlačenja nagrada, jedna osoba će biti uzeta u obzir samo jednom. Svi dupli podaci biti će obrisani i izuzeti iz izvlačenja.
Kupnja proizvoda nije uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri.

Izvlačenje nagrada je javno, a održat će se dana 19.03.2019. u prostorijama HiPP marketinga HiPP Croatia d.o.o., XIII Podbrežje 26, Zagreb u 11:00 sati u prisustvu 3 predstavnika tvrtke HiPP Croatia d.o.o.

Imena dobitnika bit će objavljena na www.hipp.hr jedan dan nakon izvlačenja dobitnika, tj. 20.03.2019. Nagrade će se dobitnicima slati na kućnu adresu u roku od mjesec dana od objave dobitnika. Nagrade se mogu preuzeti u dogovoru s Priređivačem, najkasnije 30 dana od objave.

Za sudjelovanje i detaljna pravila klikni OVDJE

Najnovije nagradne igre

Oglasi