NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloHrvatska Lutrija nagradna igra 2021: Sreća na kvadrat

Hrvatska Lutrija nagradna igra 2021: Sreća na kvadrat

Nagradna igra Hrvatske Lutrije traje od 5.7.2021. do 13.9.2021.

Nagradni fond završnog izvlačenja sastoji se od sljedeće glavne nagrade:
1 x apartman u Poreču procijenjene tržišne vrijednosti od 350.000,00 kn
Nagradni fond izvlačenja četvrtkom, subotom i ponedjeljkom sastoji se od:
30 x potrošačka kartica u iznosu od 5.000,00 kn (po jedna potrošačka kartica od 5.000,00 kn svakog četvrtka, subote i ponedjeljka)
ukupne vrijednosti 150.000,00 kn

Nagradna igra se priređuje na teritoriju Republike Hrvatske, osim u slobodnim zonama.

Pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Hrvatske koji se uključe u igru na temelju pravilaa, izuzev zaposlenika priređivača i članova uže obitelji, te zaposlenika tvrtke koja je ovlaštena pružati tehničku podršku, a koji sukladno navedenom ne mogu steći niti status dobitnika u nagradnoj igri. Fizička osoba mlađa od 18 godina ne može biti sudionik niti dobitnik u nagradnoj igri. Radi potvrde punoljetnosti sudionik je dužan, na zahtjev priređivača predati istom na uvid važeću osobnu ispravu.

Sudjelovati je lako, u svega par koraka:

  • odigraj jednu od Loto igara: Eurojackpot, Loto 7, Loto 6 i dodaj igru Joker u ukupnom iznosu od minimalno 25 kuna na jednoj potvrdi o uplati
  • pošalji SMS poruku na broj 60252, sadržaja: JOKER, SMS kod s potvrde, ime i prezime, adresa i grad (cijena poruke 2,40 kn, PDV uključen, operator IT Jedan d.o.o.)

Sudionikom igre postaje osoba koja u periodu trajanja nagradne igre izvrši valjanu prijavu na način da je poslala SMS poruku na broj 60252 (cijena poruke 2,40 kn, PDV u cijeni) sljedećeg sadržaja: JOKER, SMS kod za provjeru dobitka s Potvrde o uplati/e-potvrde, ime i prezime, adresa (primjer SMS-a: JOKER, 3JLY154TB, Zeljka Maric, Petrinjska 1, Zagreb). Nadalje, uz prethodno navedeno, da bi prijava bila valjana uvjet je i da temeljem SMS koda za provjeru dobitka minimalan iznos uplate po pojedinoj prijavljenoj potvrdi o uplati/e-potvrdi iznosi 25,00 kn. Navedeno se odnosi na potvrde o uplati/epotvrde za lutrijske igre na sreću Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot na kojima je uz neku od navedenih igara uplaćena i dodatna lutrijska igra na sreću Joker sve sukladno važećim pravilima svake pojedine od navedenih igara, u razdoblju od 5.7.2021. do 12.9.2021. Prijave temeljem potvrda o uplati/e-potvrda koje ne sadrže uplaćenu dodatnu lutrijsku igru na sreću Joker smatraju se nevaljanima te kao takve ne mogu sudjelovati u nagradnoj igri. Duljina SMS poruke ograničena je na 160 znakova, odnosno 70 znakova u slučaju korištenja dijakritičkih znakova (č,ć,š,ž,đ). Poruka čija duljina prelazi navedena ograničenja, prelazi u drugu poruku te će kao takva biti naplaćena od strane mobilnog operatera. Zbog navedenoga, preporuka je ne koristiti dijakritičke znakove u tekstu SMS poruke. Sudionici čije prijave nisu valjane (npr. SMS poruke koje su poslana van gore navedenog termina, sadrže pogreške u pogledu sadržaja, nedovoljnog iznosa uplate po potvrdi o uplati/e-potvrdi, ne sadrže uplaćenu dodatnu lutrijsku igru na sreću Joker i dr.) ne mogu steći status dobitnika u nagradnoj igri. Potvrdu o uplati/e-potvrdu iz st. 1. ovog članka, (odnosno Potvrdu o isplati ukoliko je u međuvremenu isplaćen dobitak ostvaren u nekoj od igara) potrebno je sačuvati do kraja nagradne igre jer ista predstavlja dokaz za sudjelovanje u nagradnoj igri odnosno uvjet za preuzimanje nagrade. Jedinstveni SMS kod za provjeru dobitka može biti iskorišten za sudjelovanje u nagradnoj igri samo jednom te ukoliko bude više prijava za sudjelovanje s istim SMS kodom važeća će biti samo prva zaprimljena prijava. Ukoliko igrač odigra pretplatu više kola njegova prijava s istim SMS kodom s potvrde o uplati bit će zabilježena u sustavu onoliko puta koliko je kola pretplate odigrao (npr. odigra 3 kola pretplate i s jednim SMS-om sudjeluje s 3 prijave u prvom izvlačenju od trenutka slanja SMS poruke). Ukoliko igrač odigra pretplatu i u jednom od izvlačenja ostvari dobitak te dobije novu potvrdu o uplati za preostala izvlačenja u pretplati, s dobivenim SMS kodom se može prijaviti samo jedanput i njegova prijava će biti zabilježena samo jedanput (neovisno o preostalom broju kola pretplate na novoj potvrdi o uplati).

Nagradna igra se priređuje u ukupno 31 izvlačenje raspoređeno kako slijedi:
• 30 izvlačenja u terminima:
četvrtkom – 8.7., 15.7., 22.7., 29.7., 5.8., 12.8., 19.8., 26.8., 2.9. i 9.9.2021.,
subotom – 10.7., 17.7., 24.7., 31.7., 7.8., 14.8., 21.8., 28.8., 4.9. i 11.9.2021.
ponedjeljkom – 12.7., 19,7, 26.7., 2.8., 9.8., 16.8., 23.8., 30.8., 6.9. i 13.9.2021.
• 1 završno izvlačenje koje će se održati 13.9.2021.
Prijave za izvlačenja započinju 5.7.2021., a završavaju 12.9.2021.
U pojedinom izvlačenju četvrtkom, subotom i ponedjeljkom sudjeluju samo valjane prijave
zaprimljene u dane koji prethode danu izvlačenja i to kako slijedi:
– u izvlačenju četvrtkom sudjeluju prijave zaprimljene u prethodna tri dana, ponedjeljak,
utorak i srijedu (n.p.r. u izvlačenju 15. srpnja sudjeluju SMS poruke zaprimljene 12., 13. i 14. srpnja)
– u izvlačenju subotom sudjeluju samo prijave zaprimljene u prethodna dva dana, četvrtak i petak (n.p.r. u izvlačenju 17. srpnja sudjeluju SMS poruke zaprimljene 15. i 16. srpnja)
– u izvlačenju ponedjeljkom sudjeluju samo prijave zaprimljene u prethodna dva dana, subotu i nedjelju (n.p.r. u izvlačenju 19. srpnja sudjeluju SMS poruke zaprimljene 17. i 18. srpnja).

U završnom izvlačenju sudjeluju sve valjane prijave pristigle u razdoblju od 5.7.2021. do 12.9.2021., uključujući i prijave temeljem kojih su ostvarene nagrade u izvlačenjima četvrtkom, subotom i ponedjeljkom.

Izvlačenje dobitnika svih nagrada održava se u prostorijama Hrvatske Lutrije d.o.o., Ulica grada Vukovara 72, 10000 Zagreb putem generatora slučajnih brojeva (GSB-a).

Završno izvlačenje održava se u terminu iz čl. 6. ovih Pravila u 13:00 sati, na način da se između svih sudionika

Imena dobitnika nagradne igre biti će objavljena na Internet stranicama priređivača www.lutrija.hr. Priređivač će obavijestitisve dobitnike o ostvarenim nagradama i načinu preuzimanja istih u roku osam dana od dana ostvarivanja pisanim putem.

Dobitnik nagrade završnog izvlačenja biti će pozvan u sjedište Hrvatske Lutrije d.o.o. gdje će preuzeti svoju nagradu.
Dobitnici izvlačenja četvrtkom, subotom i ponedjeljkom svoju potrošačku karticu zaprimit će putem pošte, a nakon što popune i potpišu pristupnicu u nazočnosti predstavnika Priređivača uz predočenje valjane osobne iskaznice/isprave te predaju Potvrdu o uplati (odnosno Potvrdu o isplati) za koju će dobiti Zapisnik o primopredaji, a temeljem kojeg će imati pravo daljnjeg sudjelovanja u igri.
Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Nagradna igra Hrvatske Lutrije “Sreća na kvadrat” traje do 13.9.2021, a za detaljna pravila nagradne igre u PDF foramtu kliknite OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE