NaslovnicaKategorije nagradnih igaraOstaloHrvatska Lutrija nagradna igra: Osvoji apartman u Poreču ili jednu od 66...

Hrvatska Lutrija nagradna igra: Osvoji apartman u Poreču ili jednu od 66 dnevnih nagrada

Trajanje:

Nagradna igra Hrvatske Lutrije počinje 27.6.2022., a završava 31.8.2022.

Nagrade:

 • Glavna nagrada:
  • Apartman u Poreču procijenjene tržišne vrijednosti od 737.000,00 kn
 • Dnevne nagrade:
  • 66 x potrošačka kartica u iznosu od 3.000 kn (po jedna potrošačka kartica od 3.000 kn za svako dnevno izvlačenje sukladno)

Pravo sudjelovanja u nagradnoj igri

Pravo sudjelovanja imaju svi građani Republike Hrvatske koji se uključe u igru na temelju ovih pravila, izuzev zaposlenika priređivača i članova uže obitelji, te zaposlenika tvrtke koja je ovlaštena pružati tehničku podršku.

Fizička osoba mlađa od 18 godina ne može biti sudionik niti dobitnik u nagradnoj igri.
Radi potvrde punoljetnosti sudionik je dužan, na zahtjev priređivača predati istom na uvid važeću osobnu ispravu.

Kako sudjelovati?

 1. Odigraj bilo koju lutrijsku igru: Loto 7, Eurojackpot, Loto 6, Joker, Bingo, Keno, Brzih 35 ili Sve ili Ništa za minimalno 20 kuna na jednoj potvrdi o uplati po pojedinom izvlačenju/kolu
 2. Prijavi se na jedan od dva načina:
  • Slanjem SMS poruku na broj 60252, sadržaja: LUTRIJA, SMS kod za provjeru dobitka s potvrde o uplati/e-potvrde, ime i prezime, adresa (cijena poruke 2,40 kn, PDV uključen, operator IT Jedan d.o.o.).
   ili
  • Prijavom putem web obrasca koji se nalazi na OVOM LINKU

Dodatne napomene o uplatama:

Da bi prijava bila valjana uvjet je i da temeljem SMS koda za provjeru dobitka minimalna uplata na prijavljenoj Potvrdi o uplati/e-potvrdi po pojedinom izvlačenju/kolu igre iznosi 20,00 kn. Ukoliko igrač odigra pretplatu više kola, u tom slučaju minimalna uplata po pojedinom kolu pretplate iznosi 20,00 kn (pr. za odigrana 3 kola pretplate Eurojackpota u ukupnom iznosu od 45,00 kn, Potvrda je nevaljana, odnosno ne ispunjava uvjet za sudjelovanje u nagradnoj igri). Navedeno se odnosi na Potvrde o uplati/e-potvrde za lutrijske igre na sreću Loto 7,
Loto 6, Eurojackpot, Joker, Bingo 15 od 90, Bingo 24 od 75, Bingo plus, Sve ili Ništa, Keno i Keno-Brzih 35, sve sukladno važećim pravilima svake pojedine od navedenih igara, uplaćene u razdoblju od 27.6.2022. do 31.8.2022.

Izvlačenje dobitnika

Izvlačenje dobitnika svih nagrada održava se u prostorijama Hrvatske Lutrije d.o.o., Ulica grada Vukovara 72, 10000 Zagreb putemgeneratora slučajnih brojeva.

Dnevna izvlačenja (njih 66) za pojedinačne nagrade u vrijednosti od 3.000,00 kn održavaju se počevši od 28.6.2022. do zaključno s 1.9.2022. u terminima u 9:00 sati. Nagrade se izvlače na način da se između svih sudionika pojedinog izvlačenja, koji ispunjavaju uvjete pravila, pomoću GSB-a (generatora slučajnih brojeva), slučajnim odabirom izvlači jedan (1) koji stječe status dobitnika.

Završno izvlačenje za apartman u Poreču se održati će se 1.9.2022. u terminu u 13:00 sati, na način da se između svih sudionika, koji ispunjavaju uvjete iz pravila, pomoću GSB-a, slučajnim odabirom izvlači jedan (1) koji stječe status dobitnika nagrade završnog izvlačenja.

Objava dobitnika

Imena dobitnika nagradne igre biti će objavljena na Internet stranicama priređivača www.lutrija.hr

Priređivač će obavijestiti sve dobitnike o osvojenim nagradama i načinu preuzimanja istih u roku osam dana od dana ostvarivanja pisanim putem.

Preuzimanje nagrada

Prilikom preuzimanja nagrada dobitnik je dužan identificirati se valjanom osobnom iskaznicom. Dobitnikom se smatra samo ona osoba čiji su osobni podaci navedeni u prijavi.

Dobitnik nagrade završnog izvlačenja biti će pozvan u sjedište Hrvatske Lutrije d.o.o. gdje će preuzeti svoju nagradu.

Dobitnici nagrada u dnevnim izvlačenjima svoju potrošačku karticu zaprimit će putem pošte, a nakon što popune i potpišu pristupnicu u nazočnosti predstavnika Priređivača uz predočenje valjane osobne iskaznice/isprave te predaju Potvrdu o uplati (odnosno Potvrdu o isplati) za koju će dobiti zapisnik o primopredaji, a temeljem kojeg će imati pravo daljnjeg sudjelovanja u igri.

Rok za preuzimanje nagrade je 30 dana od dana primitka pisane obavijesti o dobivenoj nagradi.

Ako u roku iz prethodnog stavka dobitnici ne podignu svoje nagrade, priređivač će ih pismeno obavijestiti o dobitku i odrediti im naknadni rok za podizanje nagrada, od osam dana od dana primitka obavijesti. Ako dobitnik ni u naknadnom roku ne podigne nagradu gubi na nju pravo.

Pravila

Nagradna igra Hrvatske Lutrije traje do 01.09.2022, a za prijavu kliknite OVDJE

Pravila Hrvatska Lutrija nagradne igre u PDF-u možete pronaći OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE

Za sve najnovije nagradne igre klikni OVDJE